1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Kars’ta Soba Zehirlenmesi
Er Osman Özçalımlı'nın Cenazesi Defnedildi

Er Osman Özçalımlı'nın Cenazesi Defnedildi

Ailesine ölüm tehdidi aldığını söyledikten bir gün sonra ölü bulunan er Osman Özçalımlı’ının cenazesi Digor’da defnedildi. 

A+A-

Ailesine ölüm tehdidi aldığını söyledikten bir gün sonra ölü bulunan er Osman Özçalımlı’ının cenazesi Digor’da defnedildi. 

PolitiKARS'ın derlediği bilgilere göre, İzmir Aliağa Kapalı Cezaevi’nde kısa dönem askerlik yaparken önceki gün şüpheli bir şekilde yaşamını yitirmiş halde bulunan ve babası tarafından tehdit edildiği iddia edilen Jandarma er Osman Özçalımlı, memleketi Kars’ın Digor ilçesine bağlı Kocaköy'de defnedildi.

İzmir Adli Tıp Kurumu’ndan alınan Özçalımlı’nın cenazesi uçakla Kars’a getirildi. Havalimanında düzenlenen askeri törenin ardından Özçalımlı’nın cenazesi Kocaköy'e getirildi. Cenaze daha sonra ağıtlar arasında köy mezarlığına kadar taşındı. 

Özçalımlı’nın cenazesi dualar eşliğinde toprağa verildi.

asker-cenaze.jpg

asker-cenaze-001.jpg

asker-cenaze-002.jpg

40  GÜNLÜK ASKER

Özçalımlı’nın 40 günlük asker olduğu ve 5 gün önce dağıtım izninin bitmesiyle yeni birliğine gittiği belirtildi.

İzmir'de kısa dönem askerlik yapan Jandarma er Osman Özçalımlı, dün sabah saatlerinde şüpheli bir şekilde ölü bulunmuştu.

Er Osman Özçalımlı'nın babası Ahmet Özçalımlı, “Oğlum bana ‘baba beni sıkıştırıyorlar ve bana vatan haini diyorlar. Bana tuzak kuruyorlar benimle uğraşıyorlar’ dedi.

Ben cezaevini aradım kendi imkânlarımla Abdullah adlı bir uzman çavuş ile görüştüm. Oğlumun durumunu anlatım ve bana ‘siz merak etmeyin’ dedi. Sabah bize ölüm haberi geldi.”  açıklamasında bulunmuştu.

Olayla ilgili İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı adli, İl Jandarma Komutanlığı'nın ise idari soruşturma başlattığı kaydedildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler