1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. SARIKAMIŞ

  4. Sarıkamış'ta ‘Tarihi Bina’da Yangın
DSP Kars İl Yönetimi CHP'ye Katıldı

DSP Kars İl Yönetimi CHP'ye Katıldı

Demokratik Sol Parti (DSP) Kars İl Başkanı Hasan Ahmetoğlu, il yönetimi ile birlikte CHP saflarına katıldı.

A+A-

Demokratik Sol Parti (DSP) Kars İl Başkanı Hasan Ahmetoğlu, il yönetimi ile birlikte CHP saflarına katıldı.

PolitiKARS'ın ajanslardan derlediği bilgilere göre, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kars İl Başkanlığı’nda Covid-19 salgını nedeniyle temsili rozet takma töreni gerçekleştirildi.

Düzenlenen törende konuşan CHP Kars İl Başkanı Taner Toraman, "...bugüne kadar ilimizde DSP’de uzun yıllardan beri il başkanı olarak görev yapan, yol arkadaşımız Sayın Hasan Ahmetoğlu, merkez ilçe başkanı Sayın Nurettin Özen ve diğer yöneticileriyle yaptığımız istişareler sonucunda birlikte hareket etmenin önemini ve CHP’nin çatısı altında iktidara yürümenin heyecanını ortaklaştırdık. Arkadaşlarımızın partimize katılımından tekrar onur duydum, hoş sefa geldiler. Genel merkezin ve örgütümün bana verdiği yetkiyle arkadaşlarıma rozetlerini takıyorum. Hayırlı uğurlu olsun. Sayın Hasan Ahmetoğlu kardeşimize de ayrıca grup toplantımızda Sayın Genel Başkanımız rozet takacaktır. Memleketimiz için hayırlı olsun.” diye konuştu.

31 Mart 2019 yerel seçimlerden sonra arkadaşlarla yaptığı toplantıda artık solda birliğin sağlanması gerektiğini vurgulayan DSP Kars İl Başkanı Hasan Ahmetoğlu, “Sol, Demokratik Sol, Sosyal Demokratların iktidar olması ihtiyacı doğduğunu gördük. Bizler de bu anlamda kendi aramızda yaptığımız toplantılar sonucu Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkeziyle görüşmeler başlattık. Görüşmelerimiz olumlu geçti ancak pandemiden dolayı bu süreç bugüne kadar uzadı.” dedi.

Ahmetoğlu bütün solculara, sosyal demokratlara, demokratik solculara çağrıda bulunarak, “Buyurun hep beraber birlik olalım, bir olalım, güçlü olalım, iktidar olalım. Bölünmüşlüğün, parçalanmışlığın acılarını yaşadık, artık bu acıları tekrar tekrar yaşamayalım.” ifadesini kullandı.

chp001.jpgchp002.jpgchp003.jpgchp004.jpg

Konuşmaların ardından, DSP Kars İl Başkanı Hasan Ahmetoğlu ve arkadaşlarına, CHP rozetleri takıldı.

chp005.jpgchp006.jpgchp007.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
1 Yorum