1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Bişar Alınak'a 'Korkmuyoruz' Soruşturması
Doğruyol’da Ot Yangını

Doğruyol’da Ot Yangını

Kars'ın Arpaçay ilçesi Doğruyol köyünde saat 21 sularında ot yangını meydana geldi.

A+A-

Kars'ın Arpaçay ilçesi Doğruyol köyünde saat 21 sularında ot yangını meydana geldi.

Olay bu akşam saat 21 sularında kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından Hınıs İncesu'ya ait yaklaşık 15 ton ot ve saman ateşe verdi. 

Görgü tanığı Duman Gökdağ, dışarı çıktığımda komşunun otunun yandığını gördüm. Otun küçük bir bölümüne verilen ateş, otun kuru olması nedeniyle bir anda çevresini sardı. Otluğun üstüne çıkıp yangına müdahale edeyim istedim, elim kolum yandı. Yangın çok kısa bir sürede otun bütün her yerini sardı" dedi. 

Yangında yaklaşık 15 ton ot ve saman yandı. 
Tamamını para vererek aldığını söyleyen Hınıs İncesu, "Ben yaşlı adam kime ne zararım var. Elim tutmaz gücüm çatmaz, otun ve samanın hepsine para verdim aldım, yandı gitti, Allah belasını versin, ne söyleyeyim" dedi. 

Olayın ardından yangın yerine önce Kars Arpaçay Doğruyol köyü Jandarma ekipleri geldi. Daha sonra Arpaçay belediyesine ait itfaiye aracı ve lastikli kepçe gelerek tamamı yanan ot ve samanı söndürme çalışmalarına katıldı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.