1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Azerbaycan Yazarlar Birliği Başkanına Fahri Doktora
Doğan, Basın Mensuplarıyla Vedalaştı

Doğan, Basın Mensuplarıyla Vedalaştı

Kars'ta yaklaşık 2,5 yıl valilik görevini yürüten Rahmi Doğan, kentte görev yapan basın mensuplarıyla vedalaştı.

A+A-

Kars'ta yaklaşık 2,5 yıl valilik görevini yürüten Rahmi Doğan, kentte görev yapan basın mensuplarıyla vedalaştı.

Valilik makamında basın mensuplarıyla bir araya gelen Vali Doğan gazetecilerden bugüne kadar kırılmadığını ifade ederek helallik istedi.

Son Valiler kararnamesiyle Hatay'a atanan Kars Valisi Rahmi Doğan, Pazar günü Kars'tan ayrılacak. Cumartesi günü ayrılmayı planladığını ifade eden Vali Doğan, "65. Dönem Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan Cumartesi günü Kars'a geliyor ve beni de yolcu etmek istediğini söyledi. Bu yüzden gidişimi Pazar günü olarak ayarladım" dedi.

1 Haziran 2016 kararname ile Kars'a geldiğini söyleyen Vali Doğan, zaman zaman istenmeyen şeyler olduğunu da ifade ederek genel olarak oldukça memnun ayrıldığını söyledi.

Kars halkından hiçbir zaman incinmediğini ifade eden Vali Doğan, "Sokakta, caddede, parkta, yolda nerede görsem aynı muhabbeti, aynı sevgiyi Kars halkından gördüm, hala daha da görmeye devam ediyorum. Mesajlarla, telefonlarla, karşılaştığımız anda halkın bize karşı sevgisi, muhabbeti çok ciddi anlamda onu hissediyorum. Bu beni çok büyük bir yük altına soktu. Çünkü gideceğimiz yerdeki hem sosyal medya grupları hem oradaki yere basın halkın burada bize karşı ilgisini, sevgisini, muhabbetini görünce oradaki beklenti çok yükseldi. Dolayısıyla oradan gelen, oradan iletilen gördüğüm mesajlarla çok ciddi bir beklenti var. Ben bu yüzden Kars halkına hemşerilerime çok teşekkür ediyorum. Biz Kars'tan görev itibariyle ayrılıyoruz ama gönül itibariyle ayrılmıyoruz. İnşallah yine gelip gideceğim. Ben genelde ayrıldığım yerlere çok gitmem ama Kars bunu istisna tutuyorum. Kars'a özellikle kışın Sarıkamış'a yazın da fırsat buldukça gelmeyi planlıyorum. Bu sadece benim şahsi kararım değil, aile olarak, ailecek bir işte eşim ve çocuklarım da aynı kanaatteler. Onlarla özellikle kışın Sarıkamış'a gelmeyi planlıyorum" diye konuştu.

Ülkenin en büyük operasyonlarının sürdüğü Hatay'a görevlendirilmekten onur ve şeref duyduğunu kaydeden Vali Doğan, "Ben herkese buradan elveda diyorum, Allah herkesin işini gücünü rast getirsin. Bu kadar süre içerisinde varsa bir tatsızlık ben helallik diliyorum. Ben Kars halkına hakkımı helal ediyorum, bunu gönül rahatlığı içerisinde söylüyorum. Hiçbir kırgınlık, küskünlük olmadan mutlu bir şekilde Kars'tan ayrılıyorum. İnşallah gittiğimiz yerde de hayırlı hizmetler yaparız diye düşünüyorum. Memleketin bir parçasıdır, sıkıntılı bir bölgesidir. Bizi tercih etmiş olmaları, bu bölgeye bizi görevlendirmiş olmaları ve o emaneti teslim etmiş olmaları da benim için ayrıca bir onurdur, şereftir. Çünkü o bölge şuanda bu memleketin yürüttüğü en büyük operasyonun olduğu bir bölge. Dolayısıyla hem Afrin hem İdlib operasyonları Hatay ilinden yürüyor. Böyle mesuliyetli bir göreve bizim tercih edilmiş olmamız, "bu işi Kars Valisi Rahmi Doğan yapar" denmiş olması benim için de ayrıca bir gurur oldu. Bunu da burada ifade etmek istiyorum ve hepinizden helallik istiyorum" şeklinde konuştu.

Öte yandan Kars Kuzeydoğu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ercüment Daşdelen, Vali Rahmi Doğan'a Kars'a yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederek plaket verdi.

Vali Doğan daha sonra basın mensuplarıyla sohbet ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Doğan, Basın Mensuplarıyla Vedalaştı

Doğan, Basın Mensuplarıyla Vedalaştı

Doğan, Basın Mensuplarıyla Vedalaştı

Doğan, Basın Mensuplarıyla Vedalaştı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler