Diyadin Belediyesi'ne Polis Baskını

Diyadin Belediyesi'ne Polis Baskını

Diyadin Belediyesi’nin makam şoförünün polis kontrol noktasında dövülmesine müdahale eden eşbaşkan Evren Demir ve Betül Yaşar, polis tarafından ters kelepçelenerek darp edildi.

A+A-

Halkların Demokratik Partisi (HDP) tarafından kazanılan Diyadin Belediyesi’nin girişine kurulan polis kontrol noktasında belediyenin makam şoförü Mehmet Hayri Oruç’un dövülmesi üzerine bu duruma müdahale eden eşbaşkan Evren Demir ve Betül Yaşar ters kelepçelenip, yüzükoyun yere yatırılarak darp edildi. Eşbaşkan Demir, hastaneye kaldırıldı.

TERS KELEPÇE VE DAYAK

Eşbaşkan Demir’in kafasına cop darbeleri aldığı ve sonrasında ters kelepçelenip tekmelendiği aktarıldı. Ayrıca belediye eşbaşkanı Betül Yaşar’ın da eline copla vurulduğu kaydedildi. Hastaneye kaldırılan Belediye Eşbaşkanı Evren Demir, “Şoförümüzü dövdüler. Biz de izin vermedik. Ardından da bizi dövdüler. Yere yatırıp ters kelepçeleyerek dövdüler” diye belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler