1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. (Özel Haber) “İşe Gidiyorum” Diye Evden Çıkan Genç 10 Gündür Kayıp
Dilipak'tan '15 Temmuz' Paylaşımı... Darbe Olacağı Biliniyordu!

Dilipak'tan '15 Temmuz' Paylaşımı... Darbe Olacağı Biliniyordu!

Yeni Akit gazetesinin eski yazarlarından Abdurrahman Dilipak 15 Temmuz'a ilişkin paylaşım yaptı. 

A+A-

Yeni Akit gazetesinin eski yazarlarından Abdurrahman Dilipak 15 Temmuz'a ilişkin paylaşım yaptı. 

Dilipak, "Hükümet 4 ay önceden darbe olacağını bütün ayrıntılı ile biliyordu" dedi.

PolitiKARS’ın haber sitelerinden derlediği bilgilere göre; Abdurrahman Dilipak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, 15 Temmuz'a dair "Hükümet 4 ay önceden darbe olacağını bütün ayrıntılı ile biliyordu" ifadelerini kullandı.

Dilipak, paylaşımda "Sanki FETÖ'cüler darbeye kalkışmamışlar gibi, AK Partililer de sanki darbeden habersiz imiş de son anda darbeyi halkın yardımı ile bastırmış gibi davranıyorlar" dedi.

DARBE OLACAĞI AYRINTILI OLARAK BİLİNİYORDU

Dilipak'ın paylaşımı şöyle:

"Sanki FETÖ'cüler darbeye kalkışmamışlar gibi, AK Partililer de sanki darbeden habersiz imiş de son anda darbeyi halkın yardımı ile bastırmış gibi davranıyorlar. Oysa hükümet 4 ay önceden darbe olacağını bütün ayrıntılı ile biliyordu. Halk ne olduğunu bilmeden darbeye karşı meydanlara çıktı. Sonuçta olan bu ülkeye oldu.. Yazık ki, gerçek çoğu kimsenin umurunda değil, herkes ötekileri suçlamakla meşgul"

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.