1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Hatice Özgevrek: Tüm Çocuklarımızın Bayramını Kutluyorum
Demirtaş'ın Ailesi Trafik Kazası Geçirdi

Demirtaş'ın Ailesi Trafik Kazası Geçirdi

Tutuklu HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın annesi Sadiye Demirtaş ve babası Tahir Demirtaş cezaevi ziyaretine giderken trafik kazası geçirdi. Ailenin durumu iyi.

A+A-

Edirne Cezaevi'nde tutuklu bulunan HDP'nin eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın annesi Sadiye Demirtaş ve babası Tahir Demirtaş'ın içinde bulunduğu araç trafik kazası yaptı.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Selahattin Demirtaş’ın kardeşi Aygül Demirtaş, Sadiye ve Tahir Demirtaş'ın hastaneye kaldırıldığını, hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtti:

“Anne ve babam, görüş için Edirne Cezaevi’ne giderken Çorlu-Edirne yolunda trafik kazası geçirdi. Hastaneye kaldırıldılar. Sağlık durumları iyi. Müşahade altında tutuluyorlar.”

demirtas.jpeg

Konuya ilişkin HDP Genel Merkezi tarafından yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi: “Demirtaş'ın anne ve babasının da içinde olduğu araç cezaevi yolunda trafik kazası geçirmiştir. Aile hastaneye kaldırılmakla beraber hayati tehlikeleri bulunmamaktadır. Eş Genel Başkanlarımız geçmiş olsun ziyareti için yola çıkmıştır. Aileye geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler