1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Diyarbakır’daki Olaylarda Ölü Sayısı 13'e Yükseldi
‘Çocuklarım Aç’ Diyerek Kendini Yaktı

‘Çocuklarım Aç’ Diyerek Kendini Yaktı

Hatay'da bir kişi valilik binası önünde ‘Çocuklarım Aç’ diyerek üzerine benzin döküp kendini ateşe verdi.

A+A-

Hatay’ın Antakya ilçesinde, sabah saatlerinde Adem Yarıcı isimli bir kişi, valilik önünde “Açım, işsizim. Evde çocuklarım zor durumda. Çocuklarım aç” diyerek bedeni ateşe verdi.

Valilik personeli, kendini ateşe veren Yarıcı’ya yangın tüpleriyle müdahale etti.

Vücudunda yanıklar oluşan yurttaşa olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalede bulunuldu.

Yarıcı ambulansla Hatay Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak, tedavi altına alındı.

Adem Yarıcı’nın, Hatay Devlet Hastanesi’nden Mersin Devlet Hastanesi yanık ünitesine sevk edilmek üzere ambulansla götürüldüğü esnada geçirdiği kalp krizi sonucu tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği açıklandı.

Hatay Valiliğinden konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Hatay Valiliği araç giriş kapısı önünde, 7 Şubat 2020 Cuma günü saat 8.30'da kendine zarar verme amacıyla üzerine yanıcı madde dökerek, kendini yakma girişiminde bulunan vatandaşımız, tüm ikna çabalarına rağmen eylemini gerçekleştirmiştir. Valilik personelinin müdahalesi ile yanmaktan kurtarılan vatandaş tüm müdahaleler yapılarak hastaneye sevk edilmiştir" denildi.

Kendini yakma girişiminde bulunan vatandaşın 2 çocuğu bulunduğu belirtilen açıklamada, "Sosyal Hizmetlerden Sosyal Ekonomik Destek Yardımı, çocukları için Şartlı Eğitim Yardımı ve Şartlı Sağlık Yardımı almaktadır. Vatandaş, eşinden boşanmış ve uzaklaştırma cezası almıştır. Psikolojik rahatsızlıkları nedeniyle daha önce de kendini yakma teşebbüsünde bulunmuştur" ifadelerine yer verildi.

Valilik Önünde Kendini Yaktı

Valilik Önünde Kendini Yaktı

Valilik Önünde Kendini Yaktı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.