1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KAĞIZMAN

  4. Kağızman'da "Özel Güvenlik Bölgesi" Kararı Uzaltıldı
CHP'den 'Vurgun' Açıklaması.. Eski Mülküne Sahip Çıkma Kararlılığı!

CHP'den 'Vurgun' Açıklaması.. Eski Mülküne Sahip Çıkma Kararlılığı!

CHP Kars İl Başkanı Onur Uludaşdemir, basında yer alan "CHP'de 13 milyon TL vurgun! Genel merkezden skandal satın alım yetkisi" başlıklı haberlere karşı sert bir şekilde cevap verdi.

A+A-

CHP Kars İl Başkanı Onur Uludaşdemir, basında yer alan "CHP'de 13 milyon TL vurgun! Genel merkezden skandal satın alım yetkisi" başlıklı haberlere karşı sert bir şekilde cevap verdi.

İddiaların gerçeği yansıtmadığını belirten Başkan Uludaşdemir; CHP'nin 1980 darbesi öncesinde kendi mülkü olan tarihi bir binayı satın almak için süreci devam ettirdiğini açıkladı.

İDDİALAR ASILSIZ

Onur Uludaşdemir, mevcut il başkanlığı binasının satın alınacağı yönündeki iddiaların asılsız olduğunu vurgulayarak, "1980 darbesi öncesi Cumhuriyet Halk Partisi'nin kendi mülkü olan tarihi bir binayı yeniden partimize kazandırmak için çalışıyoruz. Kesinlikle mevcut kullandığımız bina değil," şeklinde konuştu.

PolitiKARS.com’a gönderilen basın açıklamasına göre; Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kars İl Başkanı Onur Uludaşdemir, Kars'ın tarihi ve kültürel değerine vurgu yaparak, "Mevcut satın alma sürecindeki bina, 100 yılı aşkın bir tarihi olan ve Kars Belediyesi'ne yaklaşık 50 metre uzaklıkta bulunan bir yapıdır. Kars'ın değersizleştirilmesi beni üzdü," ifadelerini kullandı.

ESKİ MÜLKÜMÜZÜ, PARTİMİZE KAZANDIRMA MÜCADELESİ

Başkan Uludaşdemir, iddiaların doğru olmadığını ve yanlış bilgilerin yayıldığını belirterek, "Haberde iddia edildiği gibi mevcut oturduğumuz bina değil. Tarihi, iki katlı, bahçesi olan bağımsız bir binayı partimize kazandırmak için mücadele ediyoruz. Bu konuda yanlış bilgiler yayıldı ve bazı kişiler bunu yanlış aktardı," açıklamasında bulundu.

chp-halkevi.jpg

CHP'nin tarihi mülkünü partilerine kazandırmak için verdikleri mücadeleye vurgu yapan Başkan Onur Uludaşdemir, iddiaların asılsız olduğunu dile getirerek, "Partili arkadaşlarımızın desteğiyle, bu mücadeleyi başarıya ulaştıracağız ve tarihi binamızı yeniden partimize kazandıracağız," dedi.

Uludaşdemir, "Genel Merkezimiz bu süreçte şeffaf bir şekilde çalışmaktadır. İlan fiyatı ve ekspertiz raporları ile ilgili bilgileri de paylaşmaya hazırız. Burada partimize bir eser kazandırmaya çalışıyoruz, kişisel bir çıkar peşinde değiliz," şeklinde konuşarak Genel Merkezin şeffaflığına dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.