CHP’de MYK Üyeleri İstifa Etti

CHP’de MYK Üyeleri İstifa Etti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında bir araya gelen Merkez Yönetim Kurulu (MYK) üyeleri topluca istifa etti.

A+A-

CHP MYK toplantısının ardından tüm MYK üyeleri istifa etti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığındaki Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısı sonlandı.

Toplantının temel gündemini ise CHP’deki istifalar oluşturdu. Dört buçuk saat süren MYK toplantısını ardından istifasını sunan tüm üyelerin istifası kabul edildi.

Kılıçdaroğlu'nun önümüzdeki günlerde yeni MYK üyelerini ataması bekleniyor. 

İSTİFA EDENLER

Ahmet Akın, Ali Öztunç, Bülent Kuşoğlu, Bülent Tezcan, Devrim Barış Çelik, Faik Öztrak, Fethi Açıkel, Gamze Akkuş İlgezdi, Gökçe Gökçen, Gülizar Biçer Karaca, Lale Karabıyık, Muharrem Erkek, Oğuz Kaan Salıcı, Selin Sayek Böke, Seyit Torun, Veli Ağbaba, Yüksel Taşkın.

PM TOPLANACAK

CHP Parti Meclisi'nin de 3 Haziran Cumartesi saat 10.00'da toplanacağı açıklandı. 

CHP çevrelerinden gelen bilgilere göre Parti Meclisi'nde 38'inci Olağan Kurultay takviminin belirlenmesi ve Ekim ya da Kasım da toplanması bekleniyor, Kılıçdaroğlu'nun Mart 2024  yerel seçimlerine de partinin başında gitme eğiliminde olduğu ve bazı Genel Başkan yardımcılarının da istifa etme eğiliminde olduğu bildiriliyor. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.