1. HABERLER

  2. POLİTİKA

  3. Meydan Mitinglerinin Yerine Sanal Miting
CHP Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) Yönetimi Belli Oldu

CHP Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) Yönetimi Belli Oldu

CHP'nin 38. Olağan Kurultayı'nda seçilen ve 15 kişiden oluşan yeni YDK, ilk toplantısını parti genel merkezinde gerçekleştirdi.

A+A-

Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP), 38. Olağan Kurultay'da seçilen Yüksek Disiplin Kurulu'nun (YDK) yeni üyeleriyle yapılan toplantıda, yeni YDK'ye yönelik görevlendirmeler yapıldı.

Başkanlık, Başkan Yardımcılığı ve Sekreterlik seçiminin gerçekleştiği toplantıda, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yakınlığı ile bilinen Turan Taşkın Özer Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) Başkanı, Ayçe Akbek Şenay Başkan Yardımcısı, Deniz Çakır ise YDK Sekreteri olarak seçildi.

TOPLANTI, PARTİDEN AYRILAN İSİMLER İÇİN DE ÖNEM TAŞIYOR

CHP'de yeni YDK görevlendirmelerinin yapıldığı toplantı, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan gibi partiden ihraç edilen veya ayrılan isimlerin geri dönüşü için de önem taşıyor.

YENİ MYK BUGÜN BELLİ OLACAK

CHP'nin yeni yönetiminin gerçekleştireceği İlk PM toplantısının ardından yeni Merkez Yönetim Kurulu (MYK) da açıklanacak

Özel başkanlığındaki toplantıda ilk olarak kurultay değerlendirmesi yapılacak. PM'nin gündeminde ayrıca yargıdaki tartışmalar, yeni dönem siyasetinde yapılması gerekenler, yerel seçimlere hazırlık ve yeni parti yönetiminin oluşturulması da yer alıyor.

Özel'in toplantının ardından yeni Merkez Yönetim Kurulu'nu açıklaması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler