1. HABERLER

  2. POLİTİKA

  3. Bakan Çelik, İşverene, "Kefenin Cebi Yok" Diye Seslendi
Kılıçdaroğlu 'Kara Paracı’lara Seslendi

Kılıçdaroğlu 'Kara Paracı’lara Seslendi

CHP lideri Kılıçdaroğlu, 'Kara paradan evlatlarımızın payına uyuşturucu düştü. Peki ya onların çocuklarına?' notuyla bir video yayınladı.

A+A-

CHP lideri Kılıçdaroğlu bu akşam 22.00'de Londra'dan sesleneceğini hamburger yerken çekildiği bir fotoğraf eşliğinde Twitter'dan duyurdu.

Kılıçdaroğlu videoda "Kara paradan evlatlarımızın payına uyuşturucu düştü. Peki ya onların çocuklarına?" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Londra gezisini sürdürüyor. Akşam saatlerinde, arkasında Londra'nın ikonik kırmızı çift katlı otobüslerinin göründüğü bir fotoğrafı "Hamburgerimizi yedik, saat 22.00'de görüşmek üzere..." notuyla paylaşan Kılıçdaroğlu, 22.00'de Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, "Türkiye'den kara parasını kaçıran bazı sözüm ona aileler, aslında çeteler gayrimenkullerini tek tek bu semte dizdiler" diyerek Chelsea mahallesinden söz etti.

'TÜRKİYE'DEN KARA PARA KAÇIRANLAR KONUTLARINI CHELSEA'YE DİZDİ'

Kılıçdaroğlu "Kara paradan evlatlarımızın payına uyuşturucu düştü. Peki ya onların çocuklarına?" notuyla bir video yayınladı.

Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından öne çıkanlar şöyle: "Ortamı bulandırmak için aile, anayasa konuşanlar var. Ne tesadüftür ki dünyanın neresine gitsem birilerinin ailesiyle karşılaşıyorum. Bazen New York’taki gökdelenlerde bazen Man Adası’ndaki banka hesaplarında. Aile demişken bugün Londra'da Chelsea'yi size tanıtmaya geldim. Türkiye'den kara parasını kaçıran bazı sözüm ona aileler aslında çeteler gayrimenkullerini tek tek bu semte dizdiler. Ey çeteler kaçmaya düşündüğünüz sokaktayım şu an. Önce kara parayı aklayıp Hazine'nin bir kuruşunu dahi yanınıza bırakırsam namerdim."

'HAMBURGER YEDİK' DEMİŞTİ

Geçtiğimiz ay ABD'de çeşitli temaslarda bulunan Kılıçdaroğlu, New York'taki görüşmelerini tamamlamasının ardından kara yolu ile Washington'a gitmişti. Kılıçdaroğlu, ortadan kaybolduğu sekiz saatte neler yaptığı sorusuna "Hamburger yemeye gittik" demişti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler