1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. SARIKAMIŞ

  4. Nurcan’ı ‘Arama Çalışmaları’nda Son Durum
CHP, ‘Yeni İl Binası’na Taşındı

CHP, ‘Yeni İl Binası’na Taşındı

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Kars İl Başkanlığı'nın yeni hizmet binasının açılışı törenle yapıldı.

A+A-

CHP Kars İl Başkanlığı'nın yeni il binasının açılışı (7 Ocak) törenle yapıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Kars İl Başkanlığı'nın yeni hizmet binasının açılışına, CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin, CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka ve CHP Kadın Kolları MYK üyesi Nejla Erdem ile siyasi parti temsilcileri, partililer ve yurttaşlar katıldı.

Açılış konuşmasını yapan CHP Kars İl Başkanı Taner Toraman, “Bugün Serhat Karsımıza hizmet edecek ve vatandaşlarımızın buluşma noktası olacak yeni hizmet binamızın açılışını ve demokrasi merkezinin açılışını yapıyoruz. Cumhuriyet Halk Partili olmak sıradan bir partili olmanın çok ötesinde bir harekettir.” dedi.

Açılışta; CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin ile CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka'da birer konuşma yaptı.

e56fa4fd-654a-4193-856d-a285dbbe4dab.jpeg

Konuşmaların ardından il başkanlığı binasının açılışı yapıldı.

...haberin öncesi

CHP, ‘YENİ İL BİNASI’NA TAŞINIYOR

Yıllardır Halitpaşa Işhanı’nda bulunan CHP Kars İl Başkanlığı yeni il binasına taşınıyor.

PolitiKARS’ın derlediği bilgilere göre, CHP Kars İl Başkanlığı’nın GAMP Caddesi üzerinde bulunan ve eski TEDAŞ Tahsilat Ofisi’nin yerine taşınacağı öğrenildi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kars İl Başkanlığı Halitpaşa İşhanı’nda bulunan ve partinin ihtiyaçlarına tam olarak yanıt veremeyen il binası için yer arayışlarını tamamlandı. 

YENİ İL BİNASI HAZIR

Yusufpaşa Mahallesi GAMP Caddesi No.54/A adresinde bulunan bir zamanlar eski TEDAŞ Tahsilat Ofisi olarak kullanılan yerin, yarından (7 Ocak Cumartesi) itibaren yeni il binası olarak kullanılacağı öğrenildi.

Söz konusu yerin tadilatı ile taşınma işlemlerinin bittiği, yarın resmî açılışının yapılacağı ifade edildi.

AÇILIŞA DAVET

CHP Kars İl Başkanlığı, sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımla; "Genel Başkan Yardımcımız Sayın Ahmet Akın, Balıkesir Milletvekilimiz Sayın Ensar Aytekin ve Kadın Kolları Genel Başkanımız Sayın Aylin Nazlıaka'nın da katılacağı Cumartesi günü saat 14.00' te Yusufpaşa Mahallesi  GAMP Caddesi No 54/A da Parti İl binamızın açılışını onurlandırmanızı dileriz." ifadelerine yer vererek, tüm Karslıları açılışa davet etti.

4a9ef36f-e0fd-4a18-8a99-3e08d87643ad.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.