1. HABERLER

  2. Kars Belediyesi Ocak'ta Yol Yamıyor!
Barış'ı Kurşunlayan TUTUKLANDI

Barış'ı Kurşunlayan TUTUKLANDI

Kars'ın Arpaçay ilçesinde geçtiğimiz gün meydana gelen kurşunlama olayıyla ilgili gözaltına alınan 5 şüpheliden 1'i tutuklandı.

A+A-
Kars'ın Arpaçay ilçesinde geçtiğimiz gün meydana gelen kurşunlama olayıyla ilgili gözaltına alınan 5 şüpheliden 1'i tutuklandı.
Arpaçay Belediye Başkanı Enver Akyaya’nın oğlunun silahla vurularak yaralanması olayıyla ilgili 5 şüpheli gözaltına alındı.
Şüphelilerden biri çıkarıldığı adli mercilerce tutuklandı. Diğer şüpheliler ise serbest bırakıldı.

Diğer Haberler..
SAHTE ÇEK ELE GEÇİRİLDİ
Kars’ta bir bankaya bozdurulmak için götürülen çekin sahte olduğu anlaşıldı. Olayla ilgili bir şüpheli gözaltına alındı.
Edinilen bilgilere göre; önceki gün saat: 11.50 sıralarında, bir bankaya bozdurulmak için getirilen 1 adet çekin sahte olduğu banka görevlilerince tespit edildi. Konu ile ilgili olarak 28 yaşındaki şüpheli erkek şahıs yakalandı ve ifadesinde bahse konu çeki firari şüpheliden aldığını söyledi.
Cumhuriyet Savcısının talimatı ile şüpheli ifadesi alınarak salıverilirken, firari şüpheliyi yakalama çalışmaları devam ediyor.

SOBADAN ZEHİRLENDİLER
Kars’ta 2 kız çocuğu sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hastaneye kaldırıldı. Bir başka olayda da yanlışlıkla fare zehri içen bir çocuk hastanede tedavi altına alındı.
Edinilen bilgilere göre; önceki gün saat: 19.00 sıralarında, Alparslan Mahallesinde bulunan ikametlerinde 1-3 yaşındaki 2 kız çocuğu, sobadan çıkan zehirli gazdan zehirlenerek babaları olan tarafından Kars Doğum ve Çocuk Hastanesine götürüldü. Çocukların hayati tehlikelerinin olmadığı öğrenilirken, Cumhuriyet Savcısının talimatı ile mağdurların annesi ifadesi alınarak salıverildi.
14 yaşındaki bir çocuk da Şehitler Mahallesinde bulunan ikametinde fare zehri içmesi sonucu zehirlendi ve ailesi tarafından götürüldüğü Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinde yapılan ilk müdahalesinin ardından müşahede altına alındı. Mağdurun annesi, Cumhuriyet Savcısının talimatı ile ifadesi alınarak salıverildi.
SAHTE PARA OPERASYONU
Bir banka şubesinde kendi hesabına yatırmak istediği paraların içerisinde 1 adet sahte 100 TL olduğu tespit edilen ve banka yetkililerinin müracaatı üzerine yakalanan 31 yaşındaki şüpheli erkek şahıs, Cumhuriyet Savcısının talimatı ile ifadesi alınarak salıverildi.

SELİM’DE CEP TELEFONU HIRSIZLIĞI
Kars’ın Selim ilçesinde bir işyerine tamir bahanesiyle giren 2 şüpheli tezgahın üzerindeki cep telefonunu çaldılar.
Edinilen bilgilere göre olay önceki gün saat: 11.40 sıralarında meydana geldi. 36 yaşındaki şahsın işlettiği Halitpaşa Caddesinde bulunan işyerine telefon tamir ettirme gerekçesiyle giden 13-14 yaşlarında 2 şüpheli, tezgahın üzerinden 1 adet cep telefonunu alıp kaçmaya başladı. Bu sırada şüphelilerden biri telefonu cadde ortasına doğru attı. 13 yaşındaki şüpheli işyeri sahibi tarafından diğer şüpheli de yapılan çalışmalar sonucunda yakalandı.
Şüpheliler, aynı gün çıkarıldıkları adli mercilerce serbest bırakıldılar.
SARIKAMIŞ’TA BİN 800 PAKET KAÇAK SİGARA ELE GEÇİRİLDİ
Kars’ın Sarıkamış ilçesinde yol kontrolü sırasında bir araç içinde yapılan aramada bin 800 paket kaçak sigara ele geçirildi.
Edinilen bilgilere göre, dün saat: 13.00 sıralarında, Erzurum’dan Sarıkamış’a kaçak sigara getirileceği ihbarı alındı. İhbar üzerine Karayolları karşısında uygulamaya başlandı ve saat 13.10 sıralarında durdurulan araçta yapılan aramada toplam bin 800 paket gümrük kaçağı olduğu değerlendirilen sigara bulunarak el kondu.
25 yaşındaki şüpheli aynı gün çıkarıldığı adli mercilerce serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
3 Yorum