1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Kars’ta Sis Etkili Oldu
Pistlerde Zafer.. Kars'ın Parıldayan Yıldızları Tuğba Toptaş ve Bahar Atalay!

Pistlerde Zafer.. Kars'ın Parıldayan Yıldızları Tuğba Toptaş ve Bahar Atalay!

İzmir'de düzenlenen 77’inci Balkan Atletizm Şampiyonası’da Karslı sporcular madalya ile döndüler.

A+A-

İzmir'de 25-26 Mayıs 2024 tarihlerinde düzenlenen Balkan Atletizm Şampiyonası'nda Türkiye 13 altın, 13 gümüş ve 11 bronz ile madalya sıralamasında ilk sırada yer aldı.

İzmir'de düzenlenen 77’inci Balkan Atletizm Şampiyonası’da Karslı sporcular madalya ile döndüler.

Türkiye, İzmir Atatürk Stadı'nda 21 ülkeden 430 sporcunun katıldığı şampiyonada; 13 altın, 13 gümüş ve 11 bronz madalya ile tamamladı.

Organizasyonda Türkiye madalya sıralamasında ilk sırada yer aldı.

..haberin devamı

KARS'IN YILDIZLARI BALKAN PİSTLERİNDE PARLADI 

PolitiKARS’ın ajanslardan derlediği bilgilere göre; Karslı sporcular, 77’inci Balkan Atletizm Şampiyonası'nda göz kamaştırdı. 

kars-003.jpeg

Tuğba Toptaş, bin 500 metredeki muhteşem koşusuyla 'Balkan Şampiyonu' unvanını elde etti ve altın madalyanın sahibi oldu. 

Toptaş'ın en iyi derecesini koşarak 4 dakika 12.83 saniye ile Balkan Şampiyonu oldu bu zaferi, Kars'ta büyük bir coşku yarattı.

Şampiyonanın diğer bir parlayan yıldızı Bahar Atalay ise, 3 bin metre yarışında 9 dakika 21.37 saniyelik etkileyici derecesiyle Balkan ikinciliğini kazandı. 

Atalay'ın bu başarısı, onun ve antrenörünün aylar süren titiz çalışmalarının bir meyvesi olarak görülüyor.

Karslı sporcular Toptaş ve Atalay'ın kazandığı madalyalar, Kars'ın spor tarihindeki başarı hikayelerine yeni bir sayfa ekliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.