1. HABERLER

  2. POLİTİKA

  3. O Polis Senin Babanın Polisi DEĞİL!
Bahçeli’den Referandum Açıklaması

Bahçeli’den Referandum Açıklaması

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Anayasa değişikliğine dair Meclis Genel Kurulu'nda da olası referandumda da "evet" oyu vereceğini açıkladı.

A+A-

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Anayasa değişikliğine dair Meclis Genel Kurulu'nda da olası referandumda da "evet" oyu vereceğini açıkladı.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu. Reina saldırısın gündemine alan Bahçeli, "Bu terörist saldırının El Bab kuşatması ile bağı olduğu kadar Türkiye- Rusya -İran arasında Suriye'deki ateşkes sürecinin payı vardır. IŞİD maşadır. Batı'nın şiddet ve cinayet aparattır. Reina katliamı aslında 15 Temmuz FETÖ darbe girişiminin artçı sarsıntısıdır. Çıbanın başı okyanus ötesidir. Türkiye'nin haklı ve meşru davasından dönmesi bekleyenler boşuna zaman kaybetmektedir" dedi.

Saldırıya ilişkin, “Hiç mi istihbarat alınmamıştır" diye soran Bahçeli, "Mekanın onlarca güvenlik görevlisi nereye gitmiştir? Herkesin gözü önünde terörist nasıl kaçabilmiştir? Polis kontrol noktaları boşuna mı tutulmuştur? İşbirlikçiler hakkında bir ipucu bulunmuş mudur?" diye konuştu.
Yalnızca, "2016 yılında toplam şehit sayımız 839'dur" bilgisin paylaşan Bahçeli, şunları söyledi: "Sorarım sizlere, bu tablo milli bir yıkım değil mi? Terör bitiyor, analar ağlamayacaktı değil mi? Dağlardan korkusuzca kardelenler toplanacaktı değil mi? Böyle söylenmiyor muydu? Türkiye hangi ara bu tuzağa düştü, hangi söz ve bahanelerle izah edilecek?"
Bahçeli, grup toplantısı ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. Meclis Genel Kurulu'nda Pazartesi günü başlayacak anayasa görüşmelerine ilişkin Bahçeli, " Bir evet oyum var, onu da vereceğim. Meclis oylamasında verdiğim oyu referandumda da kullanacağım" dedi.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.