1. HABERLER

  2. POLİTİKA

  3. Genç Parti | Hakan Uzan Genel Başkan Seçildi
Bahçeli, Alaattin Çakıcı’yı Ziyaret Etti

Bahçeli, Alaattin Çakıcı’yı Ziyaret Etti

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Alaattin Çakıcı'yı tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.

A+A-

Bahçeli, Alaattin Çakıcı'yı tedavi gördüğü Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesinde ziyaret etti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Keskin T Tipi Cezaevi’nde hükümlü olarak yatan suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı’ya MHP Ankara il teşkilatını göndermesinin ardından bu gün de kendisi gitti.

bahceli-cakici-001.jpg

Suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı, 5 gün önce sağlık sorunları nedeniyle Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi'ne kaldırıldı, burada özel bir odada tedavisine başlandı. MHP Lideri Bahçeli, bugün Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi’ne giderek Alaattin Çakıcı’yı kaldığı özel odada ziyaret etti.

MHP’nin ve Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın’ın Twitter hesaplarından Bahçeli’nin Çakıcı’yı ziyaretiyle ilgili mesaj ve fotoğraflar yayınlandı.

Mesajda şöyle denildi: “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli, rahatsızlanan Alaattin Çakıcı’yı tedavi gördüğü Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi’nde ziyaret ediyor.”

Önceki gün MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP Ankara İl Başkanı Turgay Baştuğ’u Alaattin Çakıcı’nın tedavi gördüğü Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi’ne göndererek, geçmiş olsun dileklerini iletmiş, tedavi süreciyle ilgili bilgi aldırmıştı. Çakıcı’da karşılık olarak yaptığı yazılı açıklamada, Bahçeli’ye desteklerinden dolayı  teşekkür etmişti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler