1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Kars’ta ‘Babalar Günü’ Satranç Turnuvası
Ayhan Bilgen HDP'den Kopuyor mu?

Ayhan Bilgen HDP'den Kopuyor mu?

Kars Belediyesi eski Eşbaşkanı Ayhan Bilgen; "Türkiye'de yeni bir fikir ve tarza ihtiyaç olduğunu belirterek", yeni bir siyasi parti sinyali verdi.

A+A-

HDP'ye yönelik operasyon sonrası tutuklanan ve yerine kayyum atanan Kars Belediyesi eski Eşbaşkanı Ayhan Bilgen, Türkiye'de yeni bir fikir ve tarza ihtiyaç olduğunu belirterek, "Bunun yeni bir siyasî partiye dönüşme ihtimali, göreceği ilgi ve imkanlarla ilgilidir" dedi.

PolitiKARS'ın ajanslardan derlediği bilgilere göre; eski Kars Belediyesi Eşbaşkanı Ayhan Bilgen, sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. 

YENİ PARTİ SİNYALİ VERDİ

Bilgen, Twitter paylaşımında, "Türkiye'de yeni bir fikir ve tarza ihtiyaç var. Bunun düşünsel ve toplumsal zeminini oluşturmak gerekiyor. Bunun yeni bir siyasi partiye dönüşme ihtimali, göreceği ilgi ve imkanlarla ilgilidir" ifadelerini kullandı.

HDP'Yİ ELEŞTİRMİŞTİ

HDP'ye yönelik "Kobani soruşturması" sonrası yapılan operasyonda gözaltına alınıp tutuklanan ve yerine kayyum atanan Bilgen, geçen günlerde hala üyesi olduğu HDP'ye yönelik eleştirilerde bulunmuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler