1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Beyşehir Gölünde Balıkçılar Ava ‘Paydos’ Dedi
AtlasGlobal Uçuşlara Yeniden Başlayacak

AtlasGlobal Uçuşlara Yeniden Başlayacak

Maliyetlerdeki artışlar gerekçesiyle uçuşlarını 26 Kasım günü durduran Atlas Havayolları, uçuşlara 21 Aralık günü devam edileceğini, iptal olan uçuşlara ait biletlerin tamamının açığa alındığını açıkladı.

A+A-

Atlas Havayolları, 26 Kasım’da durdurduğu uçuşlarına 21 Aralık günü 11.15 itibariyle yeniden başlanacağını duyurdu.

26 Kasım-21 Aralık arası yapılamayan uçuşlara ait tüm biletlerin açık bilete çevrildiği bildirilen açıklamada, açığa alınan biletlerle ilgili işlemlerin 19-20 Aralık tarihlerinde tamamlanacağı ifade edildi.

Açıklamada, müşterilerin açığa alınan biletlerle ilgili değişiklik taleplerini biletin satın alındığı acentelere veya callcenter@atlasglb.com adresine PNR numarası ile iletilebileceği kaydedildi.

“Maliyetlerdeki ciddi artış” gerekçe gösterilmişti

Türkiye’nin en büyük havayolları şirketlerinden biri olan Atlas Havayolları’ndan 26 Kasım’da uçuşların geçici olarak durdurulmasıyla ilgili yapılan açıklamada maliyetlerdeki ciddi artışa vurgu yapılmıştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler