Artvin-Ardahan Yolu Ulaşıma Kapandı

Artvin-Ardahan Yolu Ulaşıma Kapandı

Artvin- Ardahan kara yolu heyelan nedeniyle çift taraflı ulaşıma kapandı.

A+A-

Artvin- Ardahan kara yolu heyelan nedeniyle çift taraflı ulaşıma kapandı.

Bölgede etkili olan yağışlar nedeniyle yamaçtan kopan kaya parçaları ve toprak kütlesi, Artvin-Ardahan kara yolunun yaklaşık 39'ncu kilometresinde yolu tıkadı.

PolitiKARS'ın ajanslardan derlediği bilgilere göre, Artvin'in Şavşat ilçesinin Pınarlı köyü mevkiinde meydana gelen heyelanda yamaçtan kopan toprak ve kayanlar kara yoluna düştü.

Ulaşımın çift taraflı sağlanamadığı bölgeye, ihbar üzerine jandarma yol güvenliğini sağlarken, ekipler iş makineleriyle yolun trafiğe açılması için çalışma başlattı.

Heyelanda şans eseri can ve mal kaybı yaşanmazken, ekiplerin çalışması sonrası yolun yeniden araç trafiğine açılması bekleniyor.

Yolun kapalı olması nedeniyle uzun araç kuyrukları oluştu.

3 GÜN ARAYLA 2'NCİ HEYELAN

Artvin-Ardahan kara yolu 38'nci kilometresinde 17 Şubat Cuma günü bir heyelan daha meydana gelmiş, karayolu bir kez daha ulaşıma kapanmıştı. Ekipler tarafından yapılan çalışma sonucunda ulaşıma açılan karayolunda 3 gün sonra 1 kilometre ileride bir heyelan daha meydana geldi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler