1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Kar Korsanları'na Kars'ta Gala
Arpaçay’da Voleybol Turnuvası

Arpaçay’da Voleybol Turnuvası

Arpaçay Kaykamlığı’nca ‘Voleybol Turnuvası’ düzenlendi.

A+A-

Arpaçay Kaykamlığı’nca ‘Voleybol Turnuvası’ düzenlendi.

Arpaçay’da bu yıl ilk kez düzenlenen Arpaçay Kaymakamlığı Voleybol Turnuvası Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Kapalı Spor Salonu’nda toplam 19 takımın katılımı ile başladı.

Arpaçay Halk Eğitim Merkezi’nin koordinasyonunda gerçekleşen Voleybol Turnuvası kamu kurumları, okullar, vatandaşlar ve köyler tarafından yoğun ilgi gördü. Kura çekimi sonucunda dört gruba ayrılan takımlar arasında oynanan karşılaşmalar bir birinden çekişmeli geçti. Grup karşılaşmaları sonrasında 8 takım finale kaldı.

Arpaçay Kaymakamı Lokman Önder, voleybol turnuvasının ilk etabının tamamlandığını, oynanan karşılaşmalar sonrasında 8 takımın finale kaldığını belirtti.

Kaymakam Lokman Önder, amaçlarının ilçede kurumların ve vatandaşların birbirleri ile kaynaşmalarını sağlamak, spor yapma alışkanlığı kazandırılarak toplumda sağlıklı bireyler yetişmesini ve kötü alışkanlıklardan vatandaşların uzak tutulmasını sağlamak olduğunu kaydetti.

Önder, gerek takımların, gerekse seyircilerin maçlara göstermiş olduğu yoğun ilginin ilçe için memnuniyet verici olduğunu ve bundan sonra da ilçe de değişik branşlarda sportif aktivitelerin devam edeceğini ifade etti.

Arpaçay Kaymakamı Lokman Önder, turnuvanın organizasyonunda görev alan tüm personele, hakemlere ve katılımcılara teşekkür etti.

Arpaçay Kaymakamlığı’nca düzenlenen Voleybol Turnuvası sonunda dereceye giren takımlara çeşitli hediyeler verileceği bildirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.