1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Kars 36 Spor, Zağnas Spor’u 2-1 Yendi
Arpaçay’da ‘Liyakatsiz İşe Alım’ İddiası

Arpaçay’da ‘Liyakatsiz İşe Alım’ İddiası

Arpaçay Kaymakamlığı'na bağlı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı  tarafından "inceleme ekibi" personel alımına yönelik iddialar savcılığa taşındı.

A+A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın "mülakatı kaldırdım" sözünün aksine, ilk liyakatsiz işe alımın Kars'ın Arpaçay ilçesinde gerçekleştiği iddia edildi.

arpacay-006.jpeg

Gazeteci Suat İncedere'nin özel haberine göre; Arpaçay Kaymakamlığı'na bağlı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı  tarafından "inceleme ekibi" personel alımına yönelik iddialar savcılığa taşındı.

5 kişinin başvurduğu işe alımda yüksek puanı alanın değil de, düşük puan alanların işe alındığı iddia edildi. 

‘SUÇ DUYURUSU’NDA BULUNDULAR

Haksızlığa uğradıklarını belirten iki kişi, önceki gün (19 Nisan) Arpaçay Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulundu.

Düşük puan alıp işe yerleştirilen iki kişiden birinin araç ehliyetinin de  olmadığı iddialar arasında. 

Daha önce "Vefa Sosyal Destek Grupları" personel alımında da usulsüzlük olduğu ve Arpaçay Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nca yardımların gerçek ihtiyaç sahiplerine verilmediği de iddialar arasında.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.