1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Kars’ta Öğrencilere Çizgi Roman Dağıtıldı
Arpaçay’da Kutlu Doğum Haftası Coşkusu

Arpaçay’da Kutlu Doğum Haftası Coşkusu

Kars'ın Arpaçay ilçesinde Hz. Muhammed’in doğumunun 1445. yıldönümü münasebetiyle “Hz. Peygamber, Tevhid ve Vahdet” temalı Kutlu Doğum Programı düzenlendi.

A+A-

Arpaçay Müftülüğü’nce organize edilen Hz. Muhammed (SAV)’in doğumunun 1445. yıldönümü münasebetiyle “Hz. Peygamber, Tevhid ve Vahdet” temalı Kutlu Doğum Programı Yatılı Bölge Okulu Konferans Salonu’nda düzenlendi.

Programa Kaymakam Lokman Önder, İlçe Jandarma Komutanı Emrah Çelik, Müftü Dursun Boz, daire amirleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından Kuranı Kerim Tilavetiyle başlayan programda günün anlam ve önemini belirten konuşmayı İlçe Müftüsü Dursun Boz yaptı. Pragram, İlahiler, kasideler şiir ve naatlar devam ettti.

Programın son bölümünde Kafkas Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Hüseyin Doğan “Hz. Peygamber, Tevhid ve Vahdet” konulu bir konferans verdi. Konferansın ardından Yeni Merkez Caminin önünde ilçe halkına “Kutlu Doğum Aşı” ikram edildi ve çocuklara balon dağıtıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.