1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Kars’ta 2018 Yılı Çiftçi Eğitimleri Başladı
Arpaçay’da 'Başkanlar' Gerginliği

Arpaçay’da 'Başkanlar' Gerginliği

Kars'ın AK Partili Arpaçay Belediyesi tarafından yapımı devam eden yol, alt yapı ve kaldırım çalışmalarına CHP'li eski belediye başkanının engel olduğu iddia edildi

A+A-

Kars'ın Arpaçay Belediyesi ile Karayolları 18. Bölge Müdürlüğü'nce ortaklaşa yürütülen yol ve alt yapı çalışmaları durduruldu.

AK Partili belediye tarafından yapımı devam eden yol, alt yapı ve kaldırım çalışmalarına CHP'li eski belediye başkanının engel olduğu iddia edildi

İhlas Haber Ajansı'nın (İHA) haberine göre, ilçede yapımı devam eden çalışmalar Cumhuriyet Halk Parti (CHP)'den iki dönem belediye başkanlığı yapan Enver Akkaya'nın evinin önüne durduruldu.

Arpaçay'da yapılan yol ve alt yapı çalışmalarına eski CHP'li başkanın "Duvarımı ve kapımı yıktınız" diyerek engel olduğu belirtildi.

AK Partili Belediye Başkanı Erçetin Altay, karayolları ve belediye çalışmalarının engellenmesini mahkemeye taşıyacaklarını ifade etti.

Arpaçay’da Yol ve Alt Yapı Çalışmaları Durdu

Arpaçay’da Yol ve Alt Yapı Çalışmaları Durdu

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.