1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KAĞIZMAN

  4. Kağızman'da 'Kaçak Silah' Operasyonu, 8 Kişi Gözaltına Alındı
Arpaçay 3 Kasım Ybo Başarıya Doymuyor

Arpaçay 3 Kasım Ybo Başarıya Doymuyor

Arpaçay 3 Kasım Yatılı Bölge Okulu öğrencileri başarılara doymuyor.

A+A-

Arpaçay 3 Kasım Yatılı Bölge Okulu öğrencileri başarılara doymuyor. Önce Yıldız Kızlar İl Birinciliğini kazanan 3 Kasım YBO, Gençlik Hizmetleri Müdürlüğü’nün düzenlediği turnuvalardan yine dereceyle döndü.

Yıldız Kızlar Futbol İl Şampiyonluğunu elde ederek Kars’ı bölge şampiyonasında temsil eden 3 Kasım YBO, 2015-2016 sezonu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün düzenlemiş olduğu turnuvalarda katıldığı her branşta dereceye girdi.

Arpaçay YBO, Küçük Kızlar Satranç Turnuvasında İl Şampiyonu ve il ikincisi olarak Erzurumda yapılacak Bölge Şampiyonası’nda Kars’ı temsil edecek. Voleybol Küçük Kızlar kategorisinde il ikinciliği, Masa Tenisi Yıldız Kızlar Kategorisinde il üçüncülüğü ve Masa Tenisi Yıldız Erkekler Kategorisinde il üçüncülüğü kazananan başarılı öğrenciler öğretmenleriyle birlikte Kaymakam Lokman Önder’i makamında ziyaret etti.

3 Kasım YBO öğrencilerinin aldığı başarıların tesedüf olmadığını ifade eden Kaymakam Önder, “Uzun uğraşlar sayesinde elde edinilen bu başarılar bölge seviyesine taşınmıştır. Okulumuz 3 Kasım Yatılı Bölge Ortaokulu, ilçemize akademik, sanatsal ve sosyal alanlarda olduğu gibi sportif alanda da büyük katkılar sağlamaktadır” dedi.

Müsabakalarda başarı elde eden öğrencileri ve okul yönetimini makamında kabul eden Kaymakam Lokman Önder, çeşitli kategorilerde dereceye giren öğrencileri tebrik ederek, elde ettikleri başarılardan dolayı gurur duyduğunu ve Arpaçay’ı başarıyla temsil ettikleri için kendilerine müteşekkir olduğunu belirtti. Önder, öğrencilkere başarılarının devamını diledi ve bölge şampiyonasına gidecek olan öğrencilerdende aynı başarıyı beklediklerini kaydetti.

3 Kasım Yatılı Bölge Ortaokulu Müdürü Ferhat Yağışan, bu başarıların bir ekip çalışması ürünü olduğunu dile getirerek bu ve bundan sonraki başarıların bu prensiple kaçınılmaz bir sonuç olduğunu vurguladı, Yağışan,takım ruhu bilincinin yaparak yaşayarak öğrencilere benimsetilmesi gerektiğinin altını çizdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.