1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Van’da 4 Gazeteci Gözaltına Alındı
Alanyaspor’dan Acı Haber

Alanyaspor’dan Acı Haber

Kayseri deplasmanından dönen Alanyasporlu futbolcuları taşıyan özel minibüs kaza yaptı. Futbolcu Josef Sural hayatını kaybetti.

A+A-

Ameliyattan çıkan Josef Sural kurtarılamadı.

Kayserispor maçı sonrası kaza geçiren ve ameliyata alınan Çek futbolcu Josef Sural hayatını kaybetti.

Haberin öncesi...

Özel Araç Kaza Yaptı

Kayseri deplasmanından dönen Alanyasporlu futbolcuları taşıyan özel minibüsün yoldan çıktı. Kaza da biri ağır 7 futbolcu yaralandı.

Kayserispor ile 1-1 berabere kalan Alanyaspor kafilesinden Caulker, Dlajma, Baiano, Cisse, Welinton, Sackey ve Sural birlikte Alanya'ya dönmek için VIP minibüs kiraladı. Kayseri'den 2 şoför ve futbolcular ile birlikte yola çıkan minibüs, Antalya-Alanya kara yolunda, şehir merkezine 5 kilometre kala Dinek mevkisinde yoldan çıkarak devrildi.

Kazada yaralanan 7 futbolcu, ambulanslarla Alanya'daki özel bir hastaneye kaldırıldı. Yaralı futbolculardan Sural'ın durumunun ağır olduğu ve ameliyata alındığı bildirildi. Diğer yaralı futbolcuların ise ayakta tedavi edildiği öğrenildi. Futbolculardan Sackey'in kolunda çatlak tespit edilirken, Welinton'un ise başından hafif yaralandığı öğrenildi. Minibüsün 2 şoförü de gözaltına alınırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Alanyasporlu yöneticiler ve Başkan Hasan Çavuşoğlu, Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu, Alanya İlçe Emniyet Müdürü Alper Avcı, Alanya İlçe Jandarma Yarbay Serkan Akbaba ve kaza geçiren futbolcuların aileleri ile takım arkadaşları kazayı haber alır almaz hastaneye geldi.

Alanyasporlu Futbolcular Kaza Yaptı

Alanyasporlu Futbolcular Kaza Yaptı

Alanyasporlu Futbolcular Kaza Yaptı

Alanyasporlu Futbolcular Kaza Yaptı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.