1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Gelişi Güzel Park Edilen Araçlar Trafiği Aksatıyor
AK Parti’de Aday Adaylığı Süreci Sonlandı, 'İşte Güncel Liste'

AK Parti’de Aday Adaylığı Süreci Sonlandı, 'İşte Güncel Liste'

Adalet ve Kalkınma Partisi’nde (AK Parti) Kars belediye başkanı aday adaylığı başvuru süreci sona ererken, aday adayı listelerinin son hali de belli oldu.

A+A-

31 Mart 2024’de yapılacak olan ‘Mahalli İdareler/Yerel’ seçimleri için AK Parti’den belediye başkanlığı aday adayı başvuru süresi sona erdi.

Adalet ve Kalkınma Partisi’nde (AK Parti) belediye başkanı aday adaylığı başvuru süreci sona ererken aday adayı listelerinin son hali de belli oldu.

Listeye göre Kars belediyesi için 14 ismin aday adayı başvurusunda bulunduğu kaydedildi.

PolitiKARS'ın derlediği bilgilere göre; 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek seçimler için 14 kişinin aday adaylığı başvurusunda bulunduğu listede, aday adaylığı başvurusu yapması beklenen ve isimleri kulislerde geçenler ise listelerde yer almadı.

AK Parti'de 9 Kasım'da başlayan adaylık başvuruları 22 Kasım'da son buldu. Aday adaylığı başvuru süreci sonrası ise 26 Kasım’da temayül yoklaması yapılacak.

Toplamda, AK Parti’den 14 kişinin yer aldığı güncel listeye göre, Kars'tan aday adaylık başvurusunda bulunanları yayımlıyoruz.

Alfabetik sırayla aday adayı olanlar... "Bahattin Kaskansoy, Bülent Samaraz, Ertuğrul Alibeyoğlu, Emre Okan Bayramoğlu, Gültekin Yıldırım, Halit Özer, Mehmet Seyfullah Uzgur, Muhammed Emin Durmuş, Nevzat Bozkuş, Sefer Özkesemen, Suat Ögel, Tarkan Altun, Tolgahan Reis, Yusuf Selahattin Beyribey"

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler