1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Av Tüfeği İle Başından Vurulan 1 Kişi Ağır Yaralandı
Ağrı ve İlçelerinde KCK OPERASYONU

Ağrı ve İlçelerinde KCK OPERASYONU

Ağrı ve ilçelerinde 'KCK' adı altında sabah saatlerinde yapılan baskınlarda yaklaşık 25 kişi gözaltına alındı.

A+A-

Ağrı'nın Doğubayazıt İlçesi'nde belediye binasında başlayan aramanın ardından bilgisayar harddiskleri ile birimlerin kapısında bulunan Kürtçe tabelalara el konuldu.

Ağrı ve ilçelerinde 'KCK' adı altında sabah saatlerinde yapılan baskınlarda yaklaşık 25 kişi gözaltına alınırken, Doğubayazıt Belediyesi'nde başlatılan arama sona erdi. Belediyenin tüm birimlerinde aramalar gerçekleştirilirken, BDP'li belediyelerin iki dilli yaşam projesi çerçevesinde astıkları tabelalara da el konuldu.

Belediyenin Fen İşleri Müdürlüğü, Mali Hizmetler Müdürlüğü, Basın Yayın Birimi, Yazı İşleri Müdürlüğü'nde aramaların ardından tüm evraklara el konulurken, birimlerdeki bilgisayarların hardisklerine, CD ve Flash beleklere de el konuldu. Aramaların yapıldığı saatlerde belediye birim amirleri de aramalara eşlik ederken, tüm odalar dağıtıldı. El konulan tabelaların içinde sadece Türkçe yazılı 'sekreterlik' tabelasına dokunulmazken, polisler malzemeleri çuvallara doldurarak belediye binasından ayrıldı.

Belediyede, araç ve gereçlere el konulması nedeniyle tüm işlemler durma noktasına geldi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.