1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS GÜNDEM

  4. Koçyiğit, Kars'ın Tarihi Binası Neden TÜGVA'ya Tahsis Edildi?
471 Yerleşim Yerinin Yolu Ulaşıma Kapandı

471 Yerleşim Yerinin Yolu Ulaşıma Kapandı

Kars ve bölge illerinden Erzurum, Erzincan, Ağrı ve Iğdır'da kar ve tipi nedeniyle 471 köy ve yerleşim yerine ulaşım sağlanamıyor.

A+A-

Kars ve bölge illerinden Erzurum, Erzincan, Ağrı ve Iğdır'da kar ve tipi nedeniyle 471 köy ve yerleşim yerine ulaşım sağlanamıyor.

PolitiKARS'ın ajanslardan derlediği bilgilere göre; Kars'ta kar yağışının ardından kapanan 13 köy yolunun ulaşıma açılması için karla mücadele ekiplerinin çalışmalarını sürdürdüğü belirtildi.

Kar ve tipi nedeniyle Erzurum'da 195, Erzincan'da 79, Ağrı'da 174 ve Iğdır'da 10 köy ve mahalle yolu ulaşıma kapalı bulunurken, İl Özel İdaresi ekiplerinin söz konusu yerlerde yoğun karla mücadele çalışması yürüttüğü bildirildi.

Haberin uzantısı...

KAR YAĞIŞI ETKİLİ OLACAK

Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, 3 gündür kar yağışının etkili olduğu bölge genelinde havanın aralıklı kar yağışlı olması ve yağışların Erzurum, Erzincan, Kars ile Iğdır'da hafif geçmesi bekleniyor.

Sıcaklıkların mevsim normallerinde seyredeceği bölgede, gece en düşük hava sıcaklığı sıfırın altında Ardahan'da 17, Erzurum'da 15, Kars'ta 13, Erzincan'da 9, Ağrı'da 6, Iğdır'da 2 derece kaydedildi.

Gün içinde en yüksek sıcaklık ise Iğdır'da 4, Erzincan'da 1, sıfırın altında olmak üzere Ardahan'da 4, Kars ve Erzurum'da 3, Ağrı'da 2 derece tahmin ediliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.