1. HABERLER

  2. AJANS HABERLERİ

  3. Bodrum’da 10. Uluslararası Caz Festivali Başladı
Zonguldak’ta Güvenlik Görevlisi Yaşamına Son Verdi

Zonguldak’ta Güvenlik Görevlisi Yaşamına Son Verdi

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Filyos beldesinde silahıyla kendisini vuran bir kişi hayatını kaybetti.

A+A-

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Filyos beldesinde silahıyla kendisini vuran bir kişi hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre, Filyos Limanı girişinde güvenlik görevlisi olarak görev yapan Halil İ. (41), liman girişinde bulunan Aybüke Köprüsü üzerinde silahıyla kendisini vurdu. İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde şahsın olay yerinde hayatını kaybettiği tespit edildi. Olayın ardından bölgede güvenlik önlemleri alınırken, jandarma ekipleri tarafından olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.