Zeytinli Rock Festivali İçin Binler Edremit’e Akın Ediyor

Zeytinli Rock Festivali İçin Binler Edremit’e Akın Ediyor

Balıkesir’in Edremit ilçesinde düzenlenecek Zeytinli Rock Festivali, müzikseverlere bu yıl da coşku dolu anlar yaşatmaya hazırlanıyor.

A+A-

Balıkesir’in Edremit ilçesinde düzenlenecek Zeytinli Rock Festivali, müzikseverlere bu yıl da coşku dolu anlar yaşatmaya hazırlanıyor. On binlerce rock müzik hayranı 5 gün sürecek festivale katılmak için bölgeye akın ediyor.

2015 yılında 20-23 Ağustos tarihleri arasında toplam 100 binden fazla müzikseveri buluşturan, ’tüm zamanların en iyi yerli kadrosu ve en kalabalık rock festivali’ unvanını alarak izleyici rekoru kırmayı başaran Zeytinli Rock Festivali, 2016 yılında uluslararası boyutta ses getirecek bir organizasyon olmaya hazırlanıyor. Milyon Yapım tarafından organizasyonu yapılan ’deniz, kum, güneş ve rock müzik’ sloganı ile yola çıkan Zeytinli Rock Festivali, bu yıl 24-28 Ağustos 2016 tarihleri arasında gerçekleşecek.

Katılımcılarına bol bol müzik, eğlence ve unutamayacakları bir rock müzik coşkusu vadeden Zeytinli Rock Festivali’ne yerli rock gruplarının yanı sıra bu kez Yunanistan, Bulgaristan, Romanya, Almanya ve Kıbrıs’tan da amatör, profesyonel grupların ve izleyicilerin katılımı bekleniyor. Festival öncesi on binlerce rock sever ise ilçeye akın etmeye başladı. İlçedeki yoğunluk cadde ve sokaklara yansıdı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.