1. HABERLER

  2. EĞİTİM | BİLİŞİM | TEKNOLOJİ

  3. YKS Yerleştirme Sonuçları Açıklandı
YKS Yerleştirme Sonuçları Açıklandı

YKS Yerleştirme Sonuçları Açıklandı

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), 2023-Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) yerleştirme sonuçlarını açıkladı.

A+A-

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), 2023-Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) yerleştirme sonuçlarını internet sitesinden açıkladı.

Üniversite adayları yerleştirme sonuçlarına 'ÖSYM Sonuç' adresinden kimlik numarası ve aday şifreleriyle ulaşabilecek.

YÖK Başkanı Erol Özvar sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, gençlerin merakla beklediği 2023 YKS yerleştirme sonuçlarının belli olduğunu belirterek, "Hayırlı olmasını diler tüm gençlerimizi tebrik ederim." ifadelerini kullandı.

ÖSYM Başkanı Bayram Ali Ersoy sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, yerleştirme sürecinin tamamlandığına işaret ederek, "Üniversite tahsilinizi en verimli şekilde tamamlayacağınıza ve ülkemizin gelişimine büyük katkı sağlayacağınıza inanıyor, her birinize ayrı ayrı başarılar diliyorum. Tercih sonuçlarınız hayırlı olsun. Herhangi bir programa yerleşemeyen adaylarımızın ek tercih sürecini takip etmeleri gerekiyor. Ek yerleştirme sürecinde de profesyonel destek almanız yararlı olacaktır" ifadelerini kullandı.

YÖK Başkanı Erol Özvar da paylaşımında, "Sevgili adaylarımız, merakla beklediğiniz 2023 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) yerleştirme sonuçları belli oldu. Sonuçlarınızı ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden öğrenebilirsiniz. Hayırlı olmasını diler tüm gençlerimizi tebrik ederim" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.