1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS GÜNDEM

  4. DEM Parti, 'Kars ve Digor' Eşbaşkan Adaylarını Tanıttı
Yenişehir'e İddialı Kadın Muhtar Adayı

Yenişehir'e İddialı Kadın Muhtar Adayı

Kars’ın en büyük mahallelerinden biri olan Yenişehir’de evli ve 3 çocuk annesi 47 yaşındaki Figen Durmuş Muhtar adayı oldu.

A+A-

Yerel seçimlere sayılı günler kala muhtarlık yarışları hız kazandı.

Kars’ın en büyük mahallelerinden biri olan Yenişehir’de evli ve 3 çocuk annesi 47 yaşındaki Figen Durmuş Muhtar adayı oldu.

Kadınlardan gelen yoğun talep üzerine aday olduğunu belirten Figen Durmuş, adaylığıyla ilgili ilk açıklamasını PolitiKARS.com’a yaptı.

Durmuş, açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “1971 Kars doğumlu 20 yıldır Halk Eğitim Merkezi’nde çalışmaktayım. Kafkas Üniversitesi Geleneksel El Sanatları Bölümü mezunuyum. Evli ve 3 çocuk annesiyim.  47 yıllık yaşantımın 19 yılını Yenişehir Mahallesi’nde geçiren biri olarak sıkıntıları yakından bilmekteyim. Kars’ın en büyük mahallesi olan Yenişehir mahallemizin bugüne kadar hak ettiği yatırımı alamadığının kanaatindeyim. Mahallemizin en önemli sorunları olan altyapı sorunlarına acil çözüm bulacağıma, bir kadın aday olarak mahallemizdeki ihtiyaç sahibi insanımızın 7/24 ulaşabileceği bir muhtar olmak için aday oldum. Bu yatırımları mahallemize kazandıracağıma inanıyor, doğruluk ve dürüstlük çerçevesinde desteklerinizi bekliyorum.”

figen-durmus1.jpeg

Haberin uzantısı…

Yardımsever Muhtar Adayı Çocukları Sevindirdi

Kars’ın en büyük mahallelerinden biri olan Yenişehir’den muhtar adayı olan Figen Durmuş öğrencileri sevindirdi.

‘Kadıköy Belediyesi Bostancı Gönülleri’ el emeği göz nuru yardımlarını Kars Yenişehir Mahallesi İlköğretim Okuluna gönderdiler.  

Muhtar adayı Durmuş, gelen yardımları ihtiyaç sahibi çocuklara dağıtarak, çocuklarımızın okula daha iyi koşullarda üşümeden gelip gitmesine destek oldu.

figen-durmus.jpeg

figen-durmus-001.jpeg

figen-durmus-002.jpeg

figen-durmus-003.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
1 Yorum