X Ücretli Hale Geliyor!

X Ücretli Hale Geliyor!

Elon Musk, sahibi olduğu sanal medya platformu X'in (twitter) yakında tamamen ücretli olabileceğini söyledi.

A+A-

Elon Musk, sahibi olduğu sanal medya platformu X'in (twitter) yakında tamamen ücretli olabileceğini söyledi.

Elon Musk, bot veya "otomatik" hesaplarla mücadele etmenin tek yolunun, X (eski adıyla twitter) için bir ödeme sistemi geliştirilmesi olduğunu savundu. BBC'nin haberine göre; ABD'nin California eyaletinde İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'yla görüşmesi sonrası Musk, "Sistemin kullanımı için küçük bir aylık ödeme almaya geçiyoruz" açıklaması yaptı. 

Tesla ve Space X şirketlerinin de sahibi olan Musk, Twitter'ı geçen yıl 44 milyar dolara satın almış ve bir süre önce platformun adını X olarak değiştirmişti.

Musk, TweetDeck kullanımını da ücretli hale getirmiş; Twitter Blue yeni adıyla X Premium kullanıcılarına NFT’yi profil resmi yapma, sohbetlerde ve aramada öncelikli sıralamaya koyma, gönderilere kalın ve italik metin ekleme, daha uzun videolar yayımlama, sosyal medya platformunun tüm mevcut Blue (Premium) özelliklerine erişim ve yeni özelliklere erken erişim imkanı vermişti.

Fiyatı ülkeden ülkeden ülkeye değişen bu üyelik halen Türkiye'de aylık 150, yıllık bin 569,99 TL.

X ise ücretsiz…

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.