1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. ARPAÇAY

  4. Arpaçay´dan TEOG Başarısı
Vefat.. Kars'ın Tanınmış Esnafı Yücel Harmankaya Hayatını Kaybetti!

Vefat.. Kars'ın Tanınmış Esnafı Yücel Harmankaya Hayatını Kaybetti!

Uzun yıllar boyunca küçük sanayi sitesinde yedek parça satışı yaparak tanınan Yücel Harmankaya, Kars merkezdeki evinde hayata gözlerini yumdu.

A+A-

Uzun yıllar boyunca Kars Küçük Sanayi Sitesi’nde yedek parça satışı yapan Yücel Harmankaya, evinde hayatını kaybetti. 

Kars’ın sanayi sitesi esnaflarından ve Kars Belediyesi’nin MHP’li Meclis Üyesi Yargıç Harmankaya’nın babası olan Yücel Harmankaya’nın vefatı, şehirde büyük üzüntüye neden oldu.

KRONİK KALP RAHATSIZLIĞI

PolitiKARS’ın derlediği bilgilere göre, kronik kalp rahatsızlığı nedeniyle tedavi görmekte olan Yücel Harmankaya, bugün (16 Haziran) sabah saatlerinde evinde hayata gözlerini yumdu. 

Harmankaya ailesinin büyüğü olarak bilinen Yücel Harmankaya’nın vefatı, ailesi ve sevenleri tarafından derin bir acıyla karşılandı.

yucel-harmankaya.jpeg

CENAZE PROGRAMI

Yücel Harmankaya için düzenlenecek cenaze töreninin detayları da belli oldu. 

17 Haziran Pazartesi günü Kars merkez Işıklı Camii’nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından, merhumun naaşı Yeni Mahalle mezarlığında toprağa verilecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.