1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Sahte İçki ve Uyuşturucu Operasyonu
Vefat | Göksal Bulgan Hayatını Kaybetti

Vefat | Göksal Bulgan Hayatını Kaybetti

Kars'ın tanınmış iş insanlarından Göksal Bulgan, geçirdiği kalp krizi sonucu kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

A+A-

Kars'ın tanınmış iş insanlarından Göksal Bulgan, geçirdiği kalp krizi sonucu kaldırıldığı hastanede 47 yaşında hayatını kaybetti.

PolitiKARS'ın derlediği bilgilere göre, Kars'ın Digor ilçesi Bacalı köyü eşraflarından ve Kars merkezde ikamet eden Hacı Fevzi Bulgan’ın oğlu, iş insanı Ali Bulgan ile Tansel, Ömer ve Murat’ın kardeşi  ailenin sevilen siması Göksal Bulgan (47) önceki gün geçirdiği kalp krizi sonucu tedavi için kaldırıldığı Kars Harakani Devlet Hastanesi’nde bugün (18 Ocak) akşam saatlerinde vefat etti. 

goksal-bulgan.jpeg

CENAZE PROGRAMI

Merhum Göksal Bulgan'ın cenazesi 19 Ocak (Perşembe) günü Merkez İstasyon Cami'nde öğlen namazının ardından kılınacak cenaze namazı sonrası Yeni Mahalle Mezarlığı'nda toprağa verileceği öğrenildi.

Bulgan’ın taziyesi, merkez İstasyon Camii Taziyeevi’nde kabul edilecek.

PolitiKARS.com olarak "Merhuma Allah'tan rahmet; ailesine, dostlarına, kendisini sevenlere başsağlığı dileklerimizi sunarız."

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.