1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS GÜNDEM

  4. Türkiye | Kars ve 19 İlde Yüz Yüze Eğitim’e Kar Engeli
Valilik Veda Programı Düzenlendi

Valilik Veda Programı Düzenlendi

Kars Valisi Rahmi Doğan, Kars'ın eski ve yeni 'Emniyet Müdürleri'ni makamında kabul etti.

A+A-

Kars Valisi Rahmi Doğan, 20 Ağustos 2017 Tarih ve 30160 Sayılı Resmi Gazetede yayınlanan kararname ile Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğüne atanan İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman ve aynı kararname ile Kars İl Emniyet Müdürlüğüne atanan Ümit Bitirik’i makamında kabul etti.

Ziyarette her iki emniyet müdürüne yeni görevlerinde başarılar dileyen Doğan, Gaziantep Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Faruk Karaduman’a Kars adına verdiği başarılı çalışma ve hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Vali Rahmi Doğan, daha sonra eşi Gülden Gülüzar Doğan ile birlikte, Gazi Ahmet Muhtar Paşa Konağı’nda Kars’tan ayrılan Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, Vali Yardımcısı Erdinç Dolu, Arpaçay Kaymakamı Onur Şatıroğlu ve Selim Kaymakamı Mehmet Keklik için verilen veda programına katıldı.

AK Parti Kars Milletvekili Dr. Yusuf Selahattin Beyribey, Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta ve diğer il protokolünün katıldığı programda Doğan, yeni görev yerlerine gidecek olan Emniyet Müdürü ve Kaymakamlara yeni görevlerinde başarılar dileyerek, çeşitli hediyeler verdi.

Valilik Veda Programı Düzenlendi

Valilik Veda Programı Düzenlendi

Valilik Veda Programı Düzenlendi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.