1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Covid-19 Kars | ‘Okey’cilere Operasyon Düzenlendi
Vali Türker Öksüz’den Bayram Mesajı

Vali Türker Öksüz’den Bayram Mesajı

Kars Valisi Türker Öksüz mesaj yayımladı

A+A-

Kars Valisi Türker Öksüz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Vali Öksüz, mesajında, milli iradenin tecelli ettiği yer olan Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluşunun 99'uncu yıl dönümünde 23 Nisan Ulusal ve Egemenlik Çocuk Bayramını kutlamanın gurur ve mutluluğu içinde olduklarını belirtti.

Türkiye'nin istiklal ve istikbal uğruna verdiği mücadelesiyle mazlum milletlere örnek olduğunu ifade eden Öksüz, aynı zamanda her alanda kalkınan ve gelişen, çağdaş ülkelerle rekabet eden saygın ve istikrarın sembolü bir ülke haline geldiğini kaydetti.

Öksüz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın dünyadaki ilk ve tek çocuk bayramı olduğunu anımsatarak, "Sizlerin ülkesini ve milletini seven, vatanı için çalışıp üreten, hayatın güçlükleriyle baş edebilecek ölçüde donanımlı, girişimci, değerlerine bağlı gençler olarak yetişmenizi sağlamak devlet ve millet olarak ortak sorumluluğumuz ve en büyük hedefimizdir." ifadesini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.