1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS GÜNDEM

  4. Kars ve Bölgede ‘Şap’ Karantinası
Vali Günay Özdemir, Sarıkamış’ta İncelemelerde Bulundu

Vali Günay Özdemir, Sarıkamış’ta İncelemelerde Bulundu

Kars Valisi Günay Özdemir, Dünya’nın ve Türkiye’nin sayılı ve önde gelen kayak merkezlerinden olan Sarıkamış Cıbıltepe Kayak Merkezi’nde incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.Sarıkamış Kaym...

A+A-

Kars Valisi Günay Özdemir, Dünya’nın ve Türkiye’nin sayılı ve önde gelen kayak merkezlerinden olan Sarıkamış Cıbıltepe Kayak Merkezi’nde incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

Sarıkamış Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, Selim Kaymakamı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Erdinç Dolu ile birlikte Sarıkamış Kayak Merkezi’ndeki bütün telesiyejlerin çalışmalarını inceleyen Günay Özdemir, çalışanlarla sohbet etti. Kayak merkezindeki vatandaşlarla da sohbet eden Özdemir, vatandaşların istek ve şikayetlerini dinledi.

Kars Valisi Günay Özdemir, kayak merkezindeki bütün pistlerin kayak severlerin hizmetinde olduğunu belirtti.

Özdemir, tespit edilen eksikliklerin giderilmesi ile ilgili çalışmaların devam ettiğini, şu anda Sarıkamış Kayak Cıbıltepe Kayak Merkezi’nde kar kalınlığının 160 santim olduğunu vurguladı.

Kars Valisi Günay Özdemir, herkesi sarıçam ormanları içinde ve kristal karda kaymanın zevkini tatmaya davet etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.