1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. SELİM

  4. Kan Davası Cinayeti Zanlıları Tutuklandı
Üniversitede Bıçaklı Kavga: 1 Ölü, 1 Yaralı

Üniversitede Bıçaklı Kavga: 1 Ölü, 1 Yaralı

Kafkas Üniversitesi (KAÜ) Sarıkamış Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) öğrencileri arasında çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı.

A+A-

Kafkas Üniversitesi (KAÜ) Sarıkamış Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) öğrencileri arasında çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, dün saat 22.00 sıralarında İnönü Mahallesi, Sarıkamış Halk Eğitim Merkezi önünde meydana geldi. Aynı bölümde okuyan öğrenciler arasında henüz öğrenilemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışma, kısa sürede büyüyüp kavgaya dönüştü.

Kavgada, Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği bölümü 1'nci sınıf öğrencisi Halil Kurtdiş ile Ferhat Ertukuş yaralandı.

Yaralanan üniversiteli gençler, Kars Harakani Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Durumu ağır olan Diyarbakır doğumlu Halil Kurtdiş, yapılan tüm müdahalelere karşın kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Ertakuş'un tedavisi devam ediyor.

Haberin uzantısı...

5 kişi Gözaltına Alındı

Sarıkamış Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Kafkas Üniversitesi Beden Eğitim bölümü 1. sınıf öğrencisi Halil Kurtdiş’in öldürüldüğü kavgaya ilişkin yaptığı çalışma kapsamında D.E, S.D, E.K, D.B. ve M.E’yi gözaltına aldı.

Şüpheliler sorgulanmak üzere İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

halil-kurtdis.jpg

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.