Ümit Özdağ'a 'Halkı Kin ve Düşmanlığa Tahrik'ten Soruşturma

Ümit Özdağ'a 'Halkı Kin ve Düşmanlığa Tahrik'ten Soruşturma

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ hakkında halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme, yanıltıcı bilgiyi alenen yayma suçlamalarıyla soruşturma açıldı.

A+A-

Zafer Partisi Lideri Ümit Özdağ sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile hakkında soruşturma açıldığını duyurdu.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturmada Özdağ hakkında “Halkı Kin ve Düşmanlığa Alenen Tahrik Etme”, “Yanıltıcı Bilgiyi Alenen Yayma” suçlamaları yer alıyor.

Özdağ’ın paylaşımı şu şekilde:

“Türkiye’de 13 milyon sığınmacı ve kaçak var. Bunlara on milyarlarca dolar harcadık ve harcıyoruz. Erdoğan’ın yanlış politikalarından dolayı ülkemizde emperyalizmin her an istismar edebileceği bir sosyolojik yapı oluştu. Göç enflasyonu azdırdı, pahalılığı ve işsizliği artırdı. Sınırlarımız delik deşik oldu. Gençlerimiz uyuşturucu batağında. Bir çok gencimiz sığınmacılar tarafından öldürüldü. Suriyeliler Türklerde. 3 kay hızlı artıyor. Bunları söylemek ve 13 milyon sığınmacı ve kaçağı geri yollamak için siyasi mücadeleye devam edeceğiz. Beni hapse atmakla korkutamazsınız. Bu güzel ülkenin Lübnan ve Suriye olmaması için verdiğimiz mücadeleyi kararlılıkla sürdüreceğiz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler