1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Seyitgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Avcı'nın Okul Ziyaretleri
TV8'i 'Körfez Sermayesi' Satın Aldı

TV8'i 'Körfez Sermayesi' Satın Aldı

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8'in yüzde 57'sinin A&S Yatırım Holdinge satıldığı belirtildi.

A+A-

A&S Yatırım Holding TV8’e ortak oldu. A&S Yatırım Holding’in Hukuk departmanından yapılan açıklamada, Uğur Akkuş’un Yönetim Kurulu Başkanlığını yürüttüğü holdingin, TV8’in yüzde 57’sini satın aldığı ve ortaklığa ilişkin lansmanın yakın zamanda yapılacağı ifade edildi.

Açıklamada, A&S Yatırım Holding’in finansmanını Körfezli fonlardan sağladığı ortaklığın, Ortadoğu’ya açılarak büyüyeceği belirtildi.

MNG Medya bünyesinde, 1999 yılında yayına başlayan TV8, 2013 yılında Acun Ilıca’nın sahibi olduğu Acun Medya tarafından satın alınmıştı.

ILICALI: ANLAŞMA YOK

Acun Ilıcalı ise satış haberleriyle ilgili açıklama yaptı. Ilıcalı, Twitter hesabından, "Kanalımızı başarılı bulan ve doğru bir yatırım olarak görüp ciddi teklifler sunan bazı yatırımcılarla görüştüğümüz doğru. Ancak basında yer aldığı gibi imzalanmış bir satış veya ortaklık anlaşması söz konusu değil" mesajını paylaştı.

UĞUR AKKUŞ KİMDİR

İş insanı Uğur Akkuş, manken Ebru Şallı ile yaşadığı beraberlikle de gündeme gelmişti. 11 yıllık evliliğini noktaladıktan sonra Ebru Şallı ile nişanlanan Uğur Akkuş'un kendine ait yatırım danışmanlığı şirketi bulunuyor. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.