1. HABERLER

  2. BÖLGEDEN

  3. Artvin’de Ayının Köye Bakışı
Tutak ve Doğubayazıt Belediyelerine Operasyon

Tutak ve Doğubayazıt Belediyelerine Operasyon

Tutak ve Doğubayazıt ilçelerinde belediye binası ve evlere aynı saatlerde baskın düzenlendi.

A+A-

Tutak ve Doğubayazıt ilçelerinde belediye binası ve evlere aynı saatlerde baskın düzenlendi. Baskınlarda Tutak Belediye Eşbaşkanı Fırat Öztürk ile Doğubayazıt Belediye eşbaşkanları Rohat Özbay ve Delal Tekdemir gözaltına alındı.
Ağrı'nın Tutak ilçesinde polis bu sabah birçok eve baskın yaptı. 11 Ocak'ta kayyum atanan Tutak Belediye Eşbaşkanı Fırat Öztürk'ün de aralarında bulunduğu birçok kişi gözaltına alındı. 

Tutak HDP İlçe Eşbaşkanı Salih Aydın, DBP İlçe Eşbaşkanı Hakan Turgut, Kemal Turgut, Fecri Oğul, Bülent Oğul, Abdulmenaf Yıldız ve İstanbul'da da Baran Öztürk isimli yurttaş gözaltına alındı. 
Alınan bilgiye göre, ev baskınları sırasında yaklaşık 45 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar Tutak İlçe Jandarma Komutanlığı'na götürüldü.
DOĞUBAYAZIT BELEDİYESİ'NE BASKIN
Ağrı’nın Doğubayazıt Belediyesi’ne de sabah saatlerinde baskın düzenlendi. Aynı saatlerde Belediye Eşbaşkanı Delal Tekdemir Çiftepınar Mahallesi'ndeki evinde, diğer Eşbakan Rohat Özbay ise taziye ziyareti için gittiği Urfa’da polis tarafından gözaltına alındı.
Çok sayıda özel hareket polisi tarafından ablukaya alınan belediye binasında aramalar sürerken, bir çok belediye meclis üyesinin de evlerine yapılan baskın sonucu gözaltına alındığı öğrenildi.
 


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.