1. HABERLER

  2. KÜLTÜR | SANAT | MAGAZİN

  3. Yeşilçam’ın ’Kötü Adamı’ İle ’Şişko Nuri’si Buluştu
Türkiye’nin En İyi Modelleri Belli Oldu

Türkiye’nin En İyi Modelleri Belli Oldu

İzmirli Rönesans Ajans tarafından bu yıl 16.sı düzenlenen Türkiye’nin en prestijli yarışması Miss & Mr. Model of Turkey 2016 yarışması gerçekleşti.

A+A-

Türkiye’nin en iyi modelleri belli oldu

İzmirli Rönesans Ajans tarafından bu yıl 16.sı düzenlenen Türkiye’nin en prestijli yarışması Miss & Mr. Model of Turkey 2016 yarışması, görkemli bir parti ile gerçekleşti. Uzun ve yoğun bir kampı geride bırakarak podyuma çıkan adaylar birincilik için yarıştı. Birbirinden özel davetlilerin yer aldığı yarışmada finalistler ünlü markaların kıyafetleri ile podyumda yürüdüler. Tan Taşçı, Cem Belevi, Tuğba Yurt ve Emrah Karaduman’ın sahne alarak renk kattığı gecede erkeklerde Baha Deniz Kütüçoğlu kızlar da ise Selina Pohle birinci seçildi. Kızlarda Büşra Aktaş ikinci, İlayda Pırıl Kafes ise 3. seçildi. Erkeklerde ise Berk Demirgüneş ikinci, Alişan San da 3. oldu.

Türkiye’nin En İyi Modelleri Belli Oldu

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.