Tuncer Baykız, AK Parti'den İstifa Ederek Yeniden Refah’a Katıldı

Tuncer Baykız, AK Parti'den İstifa Ederek Yeniden Refah’a Katıldı

AK Parti’den istifa eden Kars’ın Digor ilçesi önceki dönem ilçe başkanı Tuncer Baykız, Yeniden Refah Partisi’nin ilçe belediye başkan adayı olacak.

A+A-

Kars’ın Digor ilçesinde AK Parti’nin ilk kurucuları arasında yer alan ve iki dönem ilçe başkanlığı yapan Tuncer Baykız, Yeniden Refah Partisi’nden ilçe belediye başkan adayı olacak.

AK Parti’den istifa eden Kars’ın Digor ilçesi önceki dönem ilçe başkanı Tuncer Baykız, Yeniden Refah Partisi’nin ilçe belediye başkan adayı olacak.

AK PARTİ’DEN ADAY ADAYI OLMUŞTU

PolitiKARS’ın derlediği bilgilere göre; Tuncer Baykız, Digor’dan belediye başkanı olmak için Adalet ve Kalkınma Partisi’ne (AK Parti) aday adaylığı başvurusunda bulunmuş, Kars’ın Digor ilçesinin de aralarında olduğu seçim bölgesindeki adaylar önceki gün (9 Şubat) belirlenmişti.

tuncer-baykiz-001.jpg

Baykız’ın aday gösterilmediği Digor’da, partinin mevcut belediye başkanı Nebi Kerenciler yeniden aday gösterilmişti.

YENİDEN REFAH’TAN TEKLİF ALDI

AK Parti’nin adayını açıklamasının ardından Yeniden Refah Partisi’nden aday olacağı gündeme gelen Baykız, resmi başvurusunu yaptı.

YENİDEN REFAH, TUNCER BAYKIZ’I ADAY OLARAK AÇIKLADI

Tuncer Baykız’ın Digor Belediye Başkanlığı için yaptığı adaylık başvurusu ile ilgili Yeniden Refah Partisi Kars İl Başkanlığı, “Digor ilçemize büyük emekleri olan, Digor halkı tarafından sevilen ve sayılan Digor'da iki dönem Ak Parti İlçe Başkanlığı yapan Tuncer Baykız, partimize müracaat etmiş ve adayımız olarak açıklanmıştır.” açıklamasında bulundu.

..ilgili haber

YENİDEN REFAH PARTİSİ’NİN İSTANBUL VE ANKARA ADAYLARI BELLİ OLDU!

Yeniden Refah Partisi (YRP), İstanbul, Ankara, İzmir'in de aralarında olduğu belediye başkan adaylarını açıkladı.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, "Bazılarına girdikleri iddialar dolayısıyla takım elbise kaybettirecekleri adaylarımızı açıklıyoruz" diyerek, seçime kendi adaylarıyla gireceklerini ilan etti.

  • İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemal Arıkan
  • Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Suat Kılıç
  • İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Altınöz

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.