1. HABERLER

  2. KENT HABERLERİ

  3. Tonya'da Şok Olay.. Belediye Başkanı Osman Beşel'e Fiziksel Saldırı!
Tonya'da Şok Olay.. Belediye Başkanı Osman Beşel'e Fiziksel Saldırı!

Tonya'da Şok Olay.. Belediye Başkanı Osman Beşel'e Fiziksel Saldırı!

Trabzon'un Tonya ilçesinin AK Partili Belediye Başkanı Osman Beşel, makam odasında 2 belediye personeli tarafından saldırıya uğradı.

A+A-

Trabzon'un Tonya ilçesinin sevilen Belediye Başkanı Osman Beşel, makamında yaşanan talihsiz bir olayın kurbanı oldu.

Trabzon’un Tonya Belediye Başkanı AK Partili Osman Beşel, belediye personelleri tarafından makam odasında dövüldü.

Trabzon'un Tonya ilçesinde AK Partili Belediye Başkanı Osman Beşel (61), mesai saatine uymadıkları iddiasıyla haklarında tutanak tutturduğu 63 ve 64 yaşındaki 2 memur tarafından makam odasında saldırıya uğradı. 

Önceki gün (24 Mayıs) akşam saatlerinde Tonya Belediye Başkanlığı makamında, belediye çalışanları ile yaşadığı tartışmanın ardından fiziksel saldırıya uğrayan Beşel, yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

PolitiKARS'ın ajanslardan derlediği bilgilere göre, Başkan Beşel ilçe belediyesinde görevli memurlar H.U. (63) ve H.K. (64), hakkında mesai saatine uymadıkları gerekçesiyle tutanak tutturdu.

Tutanağa tepki gösteren 2 memur, makam odasına girdikleri Beşel'e kafa, diğeri de tokatla saldırdı. Diğer belediye görevlilerinin araya girmesiyle memurlar, makamdan uzaklaştırıldı.

SALDIRGANLAR GÖZALTINA ALINDI

Beşel'in makamında gerçekleşen saldırı sonrası, ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekiplerinin hızlı müdahalesi sayesinde hastanede tedavi edilen Beşel'in taburcu edildiği ve şüphelilerin de polis tarafından gözaltına alındığı kaydedildi.

AK PARTİ İL BAŞKANI'NDAN SERT TEPKİ

AK Parti İl Başkanı Sezgin Mumcu, yaşanan bu menfur olaya sosyal medya üzerinden tepki gösterdi. Mumcu, paylaşımında saldırıyı kınayarak, "Tonya'nın iradesine yapılan bu saldırıyı şiddetle kınıyorum. Saldırganların en ağır şekilde cezalandırılması için elimizden geleni yapacağız. Olayın takipçisi olacağımızı ve başkanımıza acil şifalar diliyorum" dedi.

  • Osman Beşel / 1959 doğumlu Osman Beşel, Tonya'nın yerel eğitim kurumlarında öğrenim gördü. Öğretmen Okulu'nu tamamladıktan sonra, Karadeniz Teknik Üniversitesi'nden Orman Mühendisliği alanında mezun olan Beşel, Orman Genel Müdürlüğü'nde çeşitli görevler üstlendi. 2014 ve 2019 yıllarında Tonya halkının güvenini kazanarak belediye başkanı seçildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.