1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. DİGOR

  4. DSİ, Digor'da Taşkın Risklerini Azalttı
TKDK, 'IPARD III' Tanıtım Toplantısı Düzenledi

TKDK, 'IPARD III' Tanıtım Toplantısı Düzenledi

Kars'ta TKDK tarafından 'IPARD III' tanıtım ve bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

A+A-

Kars'ta Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK), tarafından yapılan desteklemelerin anlatıldığı "IPARD III" tanıtım ve bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

PolitiKARS'ın ajanslardan derlediği bilgilere göre; Tarım ve Orman Bakanlığı, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) tarafından yürütülen Avrupa Birliği (AB) Katkılı Kırsal Kalkınma Destekleri (IPARD III) Programı'nın kırsalda üretimi artırmak amacıyla yapılan desteklemelerin tanıtım ve bilgilendirme toplantısı yapıldı.

tkdk.jpg

Toplantının açılış konuşmasını Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Kars İl Koordinatörü Bekir Güre, slayt eşliğinde yaptı. Ardından Kars İl Tarım ve Orman Müdürü İbrahim Altıntaş, kurumu ile ilgili yapılan desteklemeleri slayt gösterisiyle katılımcılara anlattı.

IPARD iyi uygulama örnekleri tanıtım videosu, IPARD III Programı tanıtım ve bilgilendirme sunumu ile devam eden program, TKDK İl Koordinatörlüğü faaliyetleri sunumu, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü faaliyetleri sunumu, IPARD II Projeleri iyi uygulama örnekleri sunumu, IPARD Faydalanıcısı ve genel değerlendirme, talepler taleplerin dinlenmesinin ardından son buldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.