1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. SARIKAMIŞ

  4. Karakurt'ta 'Mağduriyet' Devam Ediyor
Ticaret Borsasından Afganlara YARDIM

Ticaret Borsası'ndan 'Afgan'lara YARDIM

Kars'a sığınmacı olarak geçici yerleşen Afgan ailelere; TOBB Kars Ticaret Borsası tarafından kuru gıda yardımında bulunuldu.

A+A-

Kars’a sığınmacı olarak geçici yerleşen Afgan ailelere; TOBB Kars Ticaret Borsası tarafından kuru gıda yardımında bulunuldu.
İl Özel İdaresi Eski Süt Fabrikası Lojmanlarında kalan 50 Afganlı aileye Kars Valiliği’nin de izniyle Kars Ticaret Borsası tarafından 2’şer poşet kuru gıda dağıtıldı. Ticaret Borsası Başkanı İsmet Çelik’in de dağıtımda bizzat bulunduğu yardım malzemeleri Afganlı aileleri sevince boğdu.

TAMSAŞ AVM’den temin edilen kuru gıdaların dağıtımı sırasında Emniyet görevlileri de hazır bulundu. Özellikle çocuklar yardımların dağıtılmasına çok sevindiler. İsimleri tek tek okunarak yardım malzemelerinin verildiği ailelerde Ticaret Borsası’na teşekkürlerini dile getirdiler.
Borsa Başkanı İsmet Çelik, bu yardımları yapmaktan son derece mutlu olduklarını belirterek, bundan sonra da ihtiyaç halinde Afganlı ailelerin yanlarında olacaklarını vurguladı.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.