1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. ARPAÇAY

  4. Kars'ta Koyun Sürüsüne Kurtlar Saldırdı
Ticaret Bakanı Ömer Bolat Kars'ta

Ticaret Bakanı Ömer Bolat Kars'ta

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, bir takım ziyaretlerde bulunmak üzere Kars'a geldi.

A+A-

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Kars'a gerçekleştirdiği ziyarette, kamudan brifing aldı ve sivil toplum kuruluşlarıyla toplantı yaptı.

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, bir takım ziyaretlerde bulunmak üzere Kars'a geldi.

omer-bolat.jpg

PolitiKARS'ın ajanslardan derlediği habere göre, havayolu ile Kars'a gelen Bakan Bolat'ı Kars Valisi Ziya Polat, AK Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın, AK Parti Kars İl Başkanı Muammer Sancar ile kurum ve daire amirleri karşıladı.

Ardından Kars Valiliği'ne de geçen Bolat, burada Kars ile ilgili Kars Valisi Ziya Polat'dan brifing aldı.

STK'LARLA TOPLANTI YAPTI

AK Parti Kars İl Başkanlığını da ziyaret eden Bakan Bolat, partililerle bir araya geldikten sonra katıldığı Karayolları 18'inci Bölge Müdürlüğündeki "Ekonomi STK'ları ve İş İnsanları Buluşması"nda, yarın Ardahan'da modernize edilen Türkgözü Gümrük Kapısı'nın açılışını yapacaklarını söyledi.

Kars ve Ardahan ile 11 vilayet ziyaret etmiş olacağını ifade eden Bolat, "Ermenistan ile sınır olan bu bölgede, gümrük müdürlüğü bir ihtiyaç. Azerbaycan Ermenistan ihtilafında bir barış, kalıcı barış anlaşması olduğu takdirde, sınırların açılmasına hükümet olarak karar verdiğimizde, inşallah biz Ticaret Bakanlığı olarak hükümetimizi de ikna ederiz. Kars'ın Doğukapı'sını Gümrük Müdürlüğü olarak açmak nasip olur, şimdiden söyleyeyim." diye konuştu.

Kars'taki küçük esnaf ve sanatkarlara toplam 30 milyon liralık bir desteğin verileceğini müjdeleyen Bolat, diğer bakanlıkların da Kars'a ciddi yatırımları olduğunu ve bunların da takipçisi olduklarını belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.