TEOG Birincileri Vali Özdemir’i Ziyaret Etti

TEOG Birincileri Vali Özdemir’i Ziyaret Etti

Kars Valisi Günay Özdemir, Temel Öğretimden Orta Öğretime Geçiş (TEOG) sınavında bütün soruları doğru yanıtlayarak Türkiye birincileri arasında yer alan KAKÜV öğrencileri Şevval Takçı ve Kaan Taha Önk’ü makamında kabul etti.

A+A-

Kars Valisi Günay Özdemir, Temel Öğretimden Orta Öğretime Geçiş (TEOG) sınavında bütün soruları doğru yanıtlayarak Türkiye birincileri arasında yer alan Özel Kars ve Kafkas Üniversitesi Kalkınma Vakfı İlköğretim Okulu (KAKÜV) öğrencileri Şevval Takçı ve Kaan Taha Önk’ü makamında kabul etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Gökhan Altun, okul Koordinatörü Ümit Yaşar Elyıldırım, okul Müdürü Hüseyin Karakaş ve öğretmen Ceren Yılmaz’ın da hazır bulunduğu kabulde, TEOG sınavında birinciler arasında yer alan öğrencileri başarılarından dolayı tebrik eden Vali Özdemir; “Öğrencilerimizi bu çok önemli başarılarından dolayı yürekten kutluyorum. Bu başarının, diğer öğrencilerimize de örnek olmasını diliyorum. Öğrencilerimizin bugün elde ettiği başarıyı katlayarak, ileriki yaşamlarında daha güzel işler başaracaklarına inanıyorum. Bu başarıda emeği olan öğretmenlerimize ve velilerimize de ayrıca teşekkür ediyorum. Kars’ın eğitim anlamında altyapısına baktığımız zaman, bütün okullarımız öğretmeniyle öğrencisiyle önemli bir aşama kaydetmiş durumdadır. Fiziki olarak çok iyi durumdayız. Tek sıkıntımız öğretmenlerimizin çok sık yer değiştirmeleridir. Kars’a gelen öğretmenler, kısa bir süre sonra, 2 yılını bile doldurmadan ayrılmak istiyorlar. Bu konuyu aştığımızda çok daha iyi seviyelere geleceğiz.” şeklinde konuştu.

teog-birincileri.jpg

Elde ettikleri başarı dolayısıyla sevinçli olduklarını belirten öğrenciler, başarılarını çok kitap okumaya ve sistemli ders çalışmaya borçlu olduklarını ifade ederek, Vali Özdemir’i okullarına davet ettiler.

Vali Günay Özdemir, daha sonra TEOG birincisi öğrenciler Şevval Takçı ve Kaan Taha Önk’e çeşitli hediyeler vererek hatıra fotoğrafı çektirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.